Hirdetés
- Redmi Note 13 4G
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis hazai élménybeszámoló.
Fél év után végre voltunk hétvégén a nagyszüleimnél Hegyalján.Láttam, hogy az M3-as állapota nem lett jobb a tél folyamán, lyuk hátán lyuk, toldozva-foltozva, ahogy kell egy büszke és erős országban. De már ott is, ahol egy éve még jó volt (pl. a kisebb forgalmú M30-ason is)
De ez még mind semmi. A 37-es út "gyorsforgalmi része" is olyan már, hogy egy m2 sima felület nincs, úgy szét van fagyva.
És aztán mész tovább Szerencs felé, ahol eddig 2*1 sávos volt az út, de legalább sima: az út mellett egy szép, 50-100 éves nyárfa-sor volt, és bazzeg, Gesztely és Szerencs között az ÖSSZES fát kivágták, mert szélesítik az utat. Nem ott csinálják meg előbb, ahol szar, hanem szélesítik, ott, ahol amúgy jó.
20 kilométeren át, az út mind a két oldalán az összes fát kivágták. Rákerestem, megtaláltam róla a cikket, hogy 1201 db fák vágtak ki.
Az szerintem több, mint egy városliget, egy kisebb erdő. És nem is volt szempont, hogy legalább néhányat megtartsanak, vagy, hogy szép legyen, vagy zöld szemlélet...
Nem, ott maradt 20 kilométeren át a pusztaság. Nekem, aki 40 éve járok arra, ez valami olyan furcsa látvány volt, sokkolt.
És ez ma így megy Magyarországon.De remélem, építenek majd megint egy 20 km-es gyorsforgalmit, amire odabasznak még 5 db körforgalmat és lámpás kereszteződést, hogy le kelljen lassítani...
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gyúrósok ide!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Apple asztali gépek
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Asus P8P67 EVO LGA 1155 alaplap
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gyönyörű iPhone 14 128GB Kék - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest