- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
igen, sűrűbb, "jobb", ízletesebb, drágább. amint ToBeY írta ő aldiba/lidlbe megy, ott meg nincs, ezért ajánlottam azt.
egyébként mi szószokba nem rakunk passatat, abba canned chopped/peeled tomatoes megy mert mi úgy szeretjük.
hacsak nem nyár van mert akkor a sajátunk, megforralva lebőrözve aztán szépen lepasszírozva... de ez most nem jöhet szóba, mert tél van.cirio és társai jelenleg nem jöhetnek szóba, főleg mert nincs munkánk és bevételünk, de nekünk alapból nem túl híg és épp elég jó az aldi/lidl passata is, mert számunkra a pizzára jó, íze nem rossz, nem csinál savat, és harmadannyiba kerül mint egy márkás (és nyilván minőségibb) cucc. régen csak ilyesmiből főztem/főztünk, aztán jött a házprojekt stb, és szép lassan lejjebb adtunk az ilyen flancolásokból
de még bőven maradt miből leadni így is.valamelyik nap pl. lidlben találtam mezei extra dry chardonnay pezsit ("blanc de blanc") 995 ft-ért az "eredeti" 1299 helyett.
régebben 1299ért habzóbort sose vettem volna, most meg megvettem ezt ennyiért. megittuk, ízlett, nem csinált savat, nem fájt tőle a fejünk másnap, tehát lehet, hogy volt benne szőlő...
ennyi erővel akár vehetünk ebből ismét, mert a laurent&perrier kifogyott, a moet&chandon snassz, a dom perignon utolsó évjáratai elég karcosak, rendes pezsgőt meg úgysem tudsz megfizetni, akkor mit szarakodjunk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- MIUI / HyperOS topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lexus, Toyota topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de még bőven maradt miből leadni így is.