Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bobsys
    veterán

Ezeket megtalalod egy obiban/praktikerben/vizes boltban. Utobbiban valoszinuleg normalis arakon, csak nekik gondolom az amazon kezenfekvobb.
    Sarokszelep csere nem atomfizika, a sracok altal irttal ellentetben valoszinuleg kell tomitoanyag, meg a cserecsap, brutto 2,5k huf egyutt, meg olyan 10 perc fizikai munka, mig kitalalod, hogy szedd le a csapot.

Erre kihivni egy szerelot, max akkor, ha 10 ezer alatt megoldja. Akkor az idod elvesztegetese miatt megerheti. :R

Egyebkent megertem az elvtarsat is. Vannak dolgok amit egyszeruen az ember ne makar megcsinalni, meg szarakodni vele inkabb fizet. Olajat egyszer csereltem a kocsin, azota inkabb fizetek a szerelonek, hogy megcsinalja. A villany szerelessel is igy voltam, de neztem a felujitas alatt, hogy hogyan csinaljak igy most mar megoldom en is addig amig nem kell a biztositek tablanal matatni.
    A hazat majd be kell kabeleznem a kamerakhoz, na ahhoz nen nagyon van kedvem (kuszni a padlason, vigyazni nehogy atzuhankjak a gipszkarton plafonon), de amennyit elkerne egy szaki annyiert szivok en :D

Új hozzászólás Aktív témák