Hirdetés
- Apple Watch
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Kukac dolgozik mint állat, nincs ideje panaszkodni...

de van közös témánk, amikben jönni szoktam...tartok egy gyors összefoglalót:
-áramszünet volt, tehát egy napig nem volt net, de már én magyarázom a szerelőnek, hogy nem hozzám kell jönni, hanem melyik villanyoszlopra kell felmászni visszakapcsolni az erősító power gombját (júpíszí rulez).
-a régi céges telefonszámomat elhoztam magammal, hogy majd behozom az új céghez, na ezt 4 hónap alatt nem bírtam még elintézni (Telekom rulez), de örömmel fizetem a számlát, na
-Az opel bár sose kop' el, de viszi a flottacég szervízbe, mert akkorát reccsen minden második kettesbe váltáskor a váltó, hogy csuhajja. Mint a régi szuzuki 15 éves korában, mikor rükvercbe rakod.
-a munkahelyem környékén Hitchcock-filmet forgatnak, annyi dolmányos varjú repked és károg
-végre vettem mosógépet, mert már tényleg nem bírja a 14 éves rozsdás indesit...
wirpool zen, felültöltős (az fér be, oldaltöltős már az ajtón se nagyon menne be), papíron a leghalkabb. mosógépes topicban szidják, de akciós volt (99), szóval annyit ért. Sőt, most már van a médiamárktnak olyan extra szolgáltatása, hogy időre hozzák ki, és nem úgy, hoyg 10 és 20 óra között, valamikor.
-Vettem hajvágót is, így lett otthoni covid-os frizurám. Sajnos nem megyek ilyen időkben fodrászhoz, hogy terjesszük a vírust. A b. nejemmel együtt kb. 2 óra alatt sikerült. Na jó, lesz az még gyorsabb is...
Dióhéjban ennyi.
És most, zene!
Ja tényleg, végre tél van!
néha fagy éjszaka (januárban? ki gondolta volna... egy hete találkoztam egy szúnyoggal a Duna-parton), de mára még havazott is!
milyen az idő Nógrádban..?
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- VGA kibeszélő offtopik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- EA Sports WRC '23
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával - 12.18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest