Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026 exkluzív: Bemutatom a Pininfarina mobilt
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Kukac dolgozik mint állat, nincs ideje panaszkodni...

de van közös témánk, amikben jönni szoktam...tartok egy gyors összefoglalót:
-áramszünet volt, tehát egy napig nem volt net, de már én magyarázom a szerelőnek, hogy nem hozzám kell jönni, hanem melyik villanyoszlopra kell felmászni visszakapcsolni az erősító power gombját (júpíszí rulez).
-a régi céges telefonszámomat elhoztam magammal, hogy majd behozom az új céghez, na ezt 4 hónap alatt nem bírtam még elintézni (Telekom rulez), de örömmel fizetem a számlát, na
-Az opel bár sose kop' el, de viszi a flottacég szervízbe, mert akkorát reccsen minden második kettesbe váltáskor a váltó, hogy csuhajja. Mint a régi szuzuki 15 éves korában, mikor rükvercbe rakod.
-a munkahelyem környékén Hitchcock-filmet forgatnak, annyi dolmányos varjú repked és károg
-végre vettem mosógépet, mert már tényleg nem bírja a 14 éves rozsdás indesit...
wirpool zen, felültöltős (az fér be, oldaltöltős már az ajtón se nagyon menne be), papíron a leghalkabb. mosógépes topicban szidják, de akciós volt (99), szóval annyit ért. Sőt, most már van a médiamárktnak olyan extra szolgáltatása, hogy időre hozzák ki, és nem úgy, hoyg 10 és 20 óra között, valamikor.
-Vettem hajvágót is, így lett otthoni covid-os frizurám. Sajnos nem megyek ilyen időkben fodrászhoz, hogy terjesszük a vírust. A b. nejemmel együtt kb. 2 óra alatt sikerült. Na jó, lesz az még gyorsabb is...
Dióhéjban ennyi.
És most, zene!
Ja tényleg, végre tél van!
néha fagy éjszaka (januárban? ki gondolta volna... egy hete találkoztam egy szúnyoggal a Duna-parton), de mára még havazott is!
milyen az idő Nógrádban..?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Dell Pro 14 Premium PA14250 14" 3K OLED érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB ujjolv gar
- 4 db Be Quiet Dark Power Pro 11 1000W 80 Plus Platium tápegység eladó!
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Szép Lenovo Legion Y530 15,6" FHD IPS / i5-8300H 4GHz / 8GB DDR4 / 256GB M.2 SSD / GTX 1050 Ti
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest