Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
csapos2
üzenetére
Mittomén, policy. Kérdezd a zuckerberget.
Én már vagy 3x töröltem magam 2 különböző profillal, mindkettő a mai napig elérhető.
Egyszer sikerült az egyiket törölnöm, aztán a másikra bejelentkezéskor (közben eltelt pár év) újra aktiválta a régi profilt is (más email cím). Ráadásul nem adhattam meg névnek, hogy Paranoid Android, mert szerinte ez nem is igazi név. Szerintem meg a Zuckerberg nem az, de nem én írom a policyt. Úgyhogy maradt az app törlése a mobilról, aztán kezdjen a kamu adataimmal, amit akar.p
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Részletre BankMentes ASUS ROG Zephyrus G16 (2025) GU605CR QR110W
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyszer sikerült az egyiket törölnöm, aztán a másikra bejelentkezéskor (közben eltelt pár év) újra aktiválta a régi profilt is (más email cím). Ráadásul nem adhattam meg névnek, hogy Paranoid Android, mert szerinte ez nem is igazi név. Szerintem meg a Zuckerberg nem az, de nem én írom a policyt. Úgyhogy maradt az app törlése a mobilról, aztán kezdjen a kamu adataimmal, amit akar.