Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NoLF

veterán

válasz fokukac #75198 üzenetére

a kevesebb néha több :K

nekem ugyan elmehet az áram akármikor, ha visszajön, nincs ami világítson, csipogjon, riasszon, bekapcsoljon és ezt tudtomra adja bármilyen módon :D

neted meg lesz hétvégén, fogod a telódat, megosztod róla a mobilnetet, aztán jónapot - gondolom egy olyan remek cégnél mint ahol te is vagy, korlátlan nettel ellátott telefont vágtak hozzád.

ámbátor én pl most hétvégén nem vagyok ügyeletben, megyünk is a picsába innen elfelé, befűtűnk a semmi közepén a kis nyaralóban, elmegyünk sétálni a szép őszi tájban, biciklizünk míg le nem megy a nap. ha hideg lesz felültüzünk, ha meleg lesz levesszük a kabátot. ha esik az eső felvesszük az esőkabátot.
    telefonnak-internetnek közelébe csak végszükség esetén megyünk. főzünk, eszünk, iszunk, xxxxunk, könyvet olvasunk, alszunk, beszélgetünk, ötletelünk, iszunk tovább :D

ha áram nem lesz van gyertya, a gáztűzhely palackról megy, a kallandóba fa kell, a spájz tele tartós kajával - biztos vagyok benne, hogy semmi nem gátolhatja meg, hogy remekül érezzük magunkat.

kivéve ha kitalálom, hogy zavar a szomszéd kutya (füldugó), vagy túl hngosan fúj a szél (füldugó) vagy túl hideg van (felveszek még valamit, vagy még rakok a tűzre)

esetleg ha elfogy a sör. :O

akkor viszont átsétálok anyámék nyaralójába, mert ott van 10 liter pálinka :K

Új hozzászólás Aktív témák