Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
bizonyos embereknek nem komplikált, bizonyos embereknek meg lehetetlen.
nekem sem volt komplikált, mert nem volt feleségem, gyerekem, házam, beteg szüleim, otthagyhatatlan munkám, nem-tudok-nélkülük-élni típusú barátaim, nem kellett senkire támaszkodnom, és én sem kellett, hogy támaszkodjak senkire.
ez azért nagy általánosságban nem igazán mondható el az emberek 100%-ról, sőt.
pl Kukac is ha jól tudom háztulajdonos, nős, de gyermek nélkül, a te vagy én szempontomból akár azonnal pattanhatna is. de nem tudod, milyen a szociális hálója, nem tudod, kik támaszkodnak rá akik nélküle nem tudnának létezni, ráadásul alkalmazkodóképességét sem hiszem, hogy ismered.
nomeg nincs mit szépíteni rajta, ő sem fiatal már. 30 alatt is biztos vagyok benne, hogy nagyobb a mozdulási hajlandóság, mint fölötte (csak mondtam eg számot)
pl én is nagyon nagyon meggondolnám most, hogy menjek-e bármerre is - lehet az lesz belőle majd egyszer - mert elkényelmesedtem, és nem vagyok már 20 éves.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest