Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lenox
    veterán

Komolyan nem érted h nem egy kedvezmény összegével van bajom, hanem azzal hogy minden támogatást is csak a nagycsaládosok kapnak? Illeték mentesség? SZJA mentesség? Meg minden fszság egyszerre IS?! A nyugdíjminimum meg 28800, a látássérült pótléka nagynénémnek nincs 60k, a gerincsérült apám 20k-t kap a nyomorultságáért, amit viszont levettek a nyugdíjából. Az otthon családtagot ellátó járadéka azt hiszem szintén kevesebb mint 60k. Lehet folytatni, bár nem vagyok biztos benne hogy pontosan mi is a szándékod jelen esetben.

Mivel az kb. mindegy, hogy hany kulonbozo tamogatas alapjan kap valaki x penzt, ezert a szamnevi nevmasod alapjan arra gondoltam, hogy az osszeggel van bajod, nem a tamogatasok sokfelesegevel. De oke, akkor ertem mit mondasz. Egyetertek, teljesen atlathatatlan, de nyilvan a szemfenyvesztes a celja legalabbis reszben. Mondjuk biztos nem azzal kampanyolnek, hogy a nagycsaladosok mennyi kedvezmenyt kapnak, hanem hogy egyseges, atlathato, egyszeru tamogatasi rendszer kene a mostani helyett.

Új hozzászólás Aktív témák