- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Én idén 4k km körül mentem országútival (25-ös, vékony kerék, 7 bar körül), 1 defektem volt, de az is csak a szép lassan másnapra leengedős. Szinte tejesen biztos vagyok benne, hogy akkor kaptam, amikor elmentem a traktor mellett, ami épp a bicikliút melletti bozótost nyírta vissza, és teleszórta az utat vagy km-hosszan a levágott csetvesszel, amiben volt a gyalogszedertől elbambult kisnyúlig kb minden. Szóval nagyon meglepve nem voltam. Utána vettem egy garnitúra gp5000-et. Mindentől ez sem véd, de legalább tekerni is jobb. Persze biztos benne van a mázli-faktor is. Autón amúgy az elmúlt 2 évben 2 defektem is volt, mindkettő elszórt szögtől/csavartól. Utánfújással simán elvitt a gumisig.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Autós topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- RAM topik
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- További aktív témák...
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest