Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Azert azt er latni, hogy a "szopatas" alapvetoen vizualis gesztusokbol allt (asitozas, nyujtozkodas), nem tartottam fel, ha valamilyen oknal fogva sikerult az automat kette nyitnia, mint Mozesnek a Voros tengert, akkor 15 meterrel lett volna elorebb ugyanabban a sorban.
Szopatni akkor szopattam volna, ha direkt lassabban megyek elotte, nem tartok jobbra, vagy barmi hasonlo olyat csinalok, aminek okan miattam nem tud gyorsabban haladni.
Persze, ezzel is fricskaztam, de szerintem ez ezzel jar, ha bunko vagy masokkal, azok nem lesznek megertoek, jofejek es elozekenyek. Adjonisten es fogadjisten, vagy hogy is volt ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest