Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple Watch
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, jól megy a napom eddig. Lett volna egy interjúm, egy nagyfőnökkel, aki reggel áttetette a dolgot egy órával korábbra. Én mondtam, hogy nekem jó, persze... csak aztán leültem, és elmélyülten dolgoztam 6 órán át megszakítás nélkül, és elfeledkezdtem arról, hogy áttettük.
Aztán egyszer csak csörög a telefon, hogy hol vagyok - persze még el se indultam, hiszen 5-kor van. Na mindegy. Jó kezdet, jó benyomás... sose csináltam még ilyet...
Amúgy itthon másfél napja nincs net. A UPC móta Vodafona lett, kritikán aluli.
Tegnap bejelentettem, mondták, hogy intézkednek. Ma jön az sms, hogy szerintük már jó. Persze továbbra sem kapcsolódik a modem..
De a kurva ügyfélszolgálat elérhetetlen, már nyolcszor dobtak ki.
Ilyenek, hogy "kérem az irányítószámot" - beütöm. nem tudja azonosítani. Majd kidob. De ötször dobott ki, és más menüpont után is. Eleve 3-4 választás mire a hibabejentéshez eljutsz...Most a privát telefonról valahogy tovább jutottam, és az "i am a free animal" című nyávogós popszámot tolják 15 perce.
ájm a frííí enimöl, fríí enimöl...fríí enimöl, fríí enimöl...
eszem megáll...

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest