Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ez így nagyon általános, "kismagyar" gondolkodás. "azzal hogy hazazavartak a betegeket, es ket honapig a korhaz meg sztk meg orvos fele se ment senki, a borzalmas roham meg elmaradt, igazabol nem tobbszoros munka hanem konnyebbseg volt" - Ezt miből gondolod? Átlag dolgozót átirányították más osztályra, aki 8 órás volt, annak ment TP, de most meg mehet hőmérőzni a kórház bejáratához. "De a penzt a hosies helytallasert kaptak...csak a szokasos betegek is ki lettek veve, meg a koronasok se ozonlottek el zombikent az orszagot, halistennek, akkor hogy kellett helytallni?" - Pénzt még senki nem látott, de már megy a vita. Másrészt mikor migráns helyzet volt, és a fegyveres testületek megkapták (ismerős is, aki katonaságnál logisztikus), akkor csönd volt. "Mennyivel lett több munkaja minden eu dolgozonak marciustol majusig?" - Mostantól lesz lényegesen több, mert az előjegyzések megcsúsztak, lehet túlórázni, meg miegymás. "...de igazabol tisztelettel kerem en is a fel milliot, mert hosiesen otthonmaradtam, minden eromet megfeszitve elkerultem a virust, es nem fertoztem meg senkit, vagyis borzalmasan sokat tettem a jarvany megfekezeseert. " - Teljesen jogos. Míg mások mentek mint a gép, és ők sem kapnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sweet.tv - internetes TV
- Villanyszerelés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest