Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ez így nagyon általános, "kismagyar" gondolkodás. "azzal hogy hazazavartak a betegeket, es ket honapig a korhaz meg sztk meg orvos fele se ment senki, a borzalmas roham meg elmaradt, igazabol nem tobbszoros munka hanem konnyebbseg volt" - Ezt miből gondolod? Átlag dolgozót átirányították más osztályra, aki 8 órás volt, annak ment TP, de most meg mehet hőmérőzni a kórház bejáratához. "De a penzt a hosies helytallasert kaptak...csak a szokasos betegek is ki lettek veve, meg a koronasok se ozonlottek el zombikent az orszagot, halistennek, akkor hogy kellett helytallni?" - Pénzt még senki nem látott, de már megy a vita. Másrészt mikor migráns helyzet volt, és a fegyveres testületek megkapták (ismerős is, aki katonaságnál logisztikus), akkor csönd volt. "Mennyivel lett több munkaja minden eu dolgozonak marciustol majusig?" - Mostantól lesz lényegesen több, mert az előjegyzések megcsúsztak, lehet túlórázni, meg miegymás. "...de igazabol tisztelettel kerem en is a fel milliot, mert hosiesen otthonmaradtam, minden eromet megfeszitve elkerultem a virust, es nem fertoztem meg senkit, vagyis borzalmasan sokat tettem a jarvany megfekezeseert. " - Teljesen jogos. Míg mások mentek mint a gép, és ők sem kapnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Apple Watch
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Napelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest