- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Mégis segítek mert hiába hangsúlyoztam az eredeti írásomban: nem az a baj, hogy sajnálom azoktól akik megérdemlik, hanem az, hogy ez ebben a kivitelezésben, ránézésre olyan szavazatvásárlás, mint a nyugdíjasok pótpénzei, 13. havi nyugdíjak, stb. Adjunk a gyesen lévőknek is persze, mert a járvány alatt ugyan nem, de előtte, meg utána vagy majd 10 év múlva a 3. gyerek után sokat fog dolgozni a járvány miatt...
Hogy a szándék lehetne jó, de sikerül ebben a formában ezt is elb.szni, bár igazából lehet hogy teljesen tudatos pártstratégia. Hátha sikerül pár száz szavazót megnyerni az egészségügyből. Mondjuk ahhoz majd ki is kell fizetniük.
Egyszerűbb, látványosabb, és hosszabb távon gazdaságosabb ez, mint fizetést emelni, ráadásul egy újabb dolog, ami miatt a hívők, és a még bizonytalan, esetleg ezzel oda billenő szavazók, és az ellenség, vagyis az ellenzék szavazóit egymásnak ugraszthatják. Megosztottság a jelszó ezekben az időkben mikor a 40% a kétharmad. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
De nyilván a felháborodásod nekem szól, aki jelenleg munkanélküli, és nem kap, kapott, vagy ígértek neki 1, 100, 500000 Ft-ot, és semmi esetre sem a jelenlegi kiskirálynak, a pereputtyának, a sleppjének, meg a talpnyalóinak, akik úgy intézték, hogy úgy legyen minden ahogy.
De ha nem tetszik amit írtam, akkor szerinted minden úgy van jól ahogy van. Nem vitatkozom. Nem vagyok nagymagyar. -
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Szégyen, hogy bruttó 500k forint ilyen indulatokat szít.
Mellesleg elég sok egészségügyben dolgozó családtagom és barátom van, egyik sincs ennyire kiakadva, mint te. Iszol rendesen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest