- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
pont így voltam \ vagyok, ahogy írod.
volt egy íve a dolognak az "úgysem jön el ide" kezdettől a "húbaszki mivan olaszoknál, percenként nézem a híreket" állomáson keresztül a "nincs itt semmi, faszért nem lehet már dolgozni" végállomásig.
Én úgy gondolom, hogy ha "ennyivel" meg lehet így úszni, hogy maszk meg kézmosás, akkor szabadjára kell engedni a dolgot és - fájdalom - de vigye akit vinnie kell. Egy ilyen resetet mint amit a gazdaság most nyomott, nem fog kibírni rövid időn belül mégegyszer kibírni a világ. Az ország biztosan nem. Én sem.
De mondok mást. Ha mondjuk ősszel újra kezdődik ez a szar, akkor hogy fog pl. a lányom megtanulni írni meg olvasni? Mert e-oktatásban biztosan nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Samsung kuponkunyeráló
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen egeret válasszak?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest