Hirdetés
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
komolyan, itten már olyan hozzászólások születnek, hoyg a gonosz lidl.
Csak szeretném megjegyezni, hogy másokhoz képest náluk majdnem minden kimondottan olcsó, sőt, még jó is (sonkák, sajtok, tejtermékek. vaze, nem kell még egy hétig érlelnem a sajtot, hogy íze legyen, meg ilyenek).Ráadásul, ha nem lennének, akkor annyival kisebb lenne a verseny, és annyival drágább lenne minden.
------------------
Amúgy valóban érzésre nekem sem 4% ez az infláció, hanem 20%, pedig én sem bérelek lakást, meg ilyenek. De ha kimegyek ebédelni, az ötkerben az onnan indul tényleg, hogy 1500, de inkább 2000 vagy több, ami azért pár éve nem így volt.
Ha elmegyünk az asszonnyal vacsorázni egy étterembe, az pedig nem 7-8 e Ft, mint régebben, hanem 10-12.
Ha nyaralni megyünk, az pedig szintén drágább euróban is, de az euró sem 300 már, hanem 338. (Köszönjük Kancsinak, a nagy forintleértékelőnek)És amúgy nekem is az ismeretségi körömben nem sok emelés volt az elmúlt 2-3 évben, csak cég-váltással, szóval a nagy bérrobbanás tényleg inkább alul hathat.
Én most úgy fogok fizetésemelést adni magamnak, hogy visszafizetem a lakáshitelt, és onnantól hávájdizsi, spórólok havi 150k-t. De amúgy soha nem kértem fizetésemelést még 15 évnyi munkaviszonyom alatt, mindig maguktól adták, de most fogok, és nálam is ez lesz az alap igény, hogy 10%-15% euró árfolyam -követés.
Ha addig nem mondok fel magamtól a p*csába
vettem lottót. De valaki más nyerte meg... szóval hallatlan..!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gran Turismo
- Milyen autót vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest