Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

Tegnap jött egy postai értesítő, hogy a Gárdonyi járási hivataltól szerdán jött hivatalos levelem. Gondolkodtam mikor jártam én Gárdony környékén utoljára és minek. Megnéztem a honlapjukon, az egész Velencei tó környéke oda tartozik. Június végén voltunk ott biciklitúrán. De sehol nem adtam meg a nevem senkinek...
    Előtte valamikor április környékén voltam kocsival, Velencén, meg a Bence hegyen. Gondoltam gyorshajtás, vagy parkolási bírság? De az autó nem az én nevemen van, rendszámról nem nekem küldenék névre. Mi másért küldhet nekem Gárdony levelet. Kezdtem ideges lenni.
    Elmentem a postára, átvettem.
    A kétablakos borítékban a feladó tisztán olvashatóan Starjáni járási hivatal.
    Kérdezem hogy a kézbesítő a (hőpapíros nyomtatott) értesítőn miért tüntetett fel Gárdonyt? Azt mondták a kézbesítő csak leolvassa a vonalkódot, a gép automatikusan nyomtat. A feladó adta meg rosszul...szóval nemtom a belügyben vagy a tarjáni okmányirodában hülye valaki.
    Ja, amúgy megjött az útlevelem amit múlt pénteken igényeltem. Másfél óra sorbanállás és 3 munkanap alatt. Ha valaki sürgősségivel kéri, gondolom akkor is ennyi idő, csak tripla áron. Mondjuk 10 napot mondtak, hivatalosan meg 30 nap, de ez kivételesen pozitív tévedés.

Új hozzászólás Aktív témák