- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Tegnap jött egy postai értesítő, hogy a Gárdonyi járási hivataltól szerdán jött hivatalos levelem. Gondolkodtam mikor jártam én Gárdony környékén utoljára és minek. Megnéztem a honlapjukon, az egész Velencei tó környéke oda tartozik. Június végén voltunk ott biciklitúrán. De sehol nem adtam meg a nevem senkinek...
Előtte valamikor április környékén voltam kocsival, Velencén, meg a Bence hegyen. Gondoltam gyorshajtás, vagy parkolási bírság? De az autó nem az én nevemen van, rendszámról nem nekem küldenék névre. Mi másért küldhet nekem Gárdony levelet. Kezdtem ideges lenni.
Elmentem a postára, átvettem.
A kétablakos borítékban a feladó tisztán olvashatóan Starjáni járási hivatal.
Kérdezem hogy a kézbesítő a (hőpapíros nyomtatott) értesítőn miért tüntetett fel Gárdonyt? Azt mondták a kézbesítő csak leolvassa a vonalkódot, a gép automatikusan nyomtat. A feladó adta meg rosszul...szóval nemtom a belügyben vagy a tarjáni okmányirodában hülye valaki.
Ja, amúgy megjött az útlevelem amit múlt pénteken igényeltem. Másfél óra sorbanállás és 3 munkanap alatt. Ha valaki sürgősségivel kéri, gondolom akkor is ennyi idő, csak tripla áron. Mondjuk 10 napot mondtak, hivatalosan meg 30 nap, de ez kivételesen pozitív tévedés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Geforce 2-3-4 titánium, GTX 260 kártyákat
- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest