Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fokukac

nagyúr

válasz parandroid #69260 üzenetére

akkor karma, ne csaljál, és ennyi :D

más. hazajöttünk. gecihideg van, nem nagyon esett jól a 20 fok negatív különbség... és ugye 5 centi havat és két centi jeget vakarni a kocsiról a reptéri parkolóban.
    De amúgy a tél egész Törökországig leért. Antalya mellett a hegyek havasak voltak, de a síkságok is. És azt figyeltem még, hogy nagyon lassan jött a gép, mintha alig haladtunk volna. Megnéztem GPS-szel, és ilyen 680 km/óra volt csak a sebesség 850 helyett, olyan erős szembeszéllel jött a jet-stream.

A pesti reptér pedig igazán jól működik. Megjöttünk, három buszra fért fel a gépnyi ember. Nyitott ajtó, 10 perc várakozás, légkondival fűtöttek. Bezárták az ajtót, a légkondi kb. 40 fokos levegőt fújt a plafon felől, már égette az arcomat, persze rétegesen, mert lent még hideg volt, praktikus.
    Odaérünk a terminálhoz, nem schengeni útlevél-ellenőrzés. Jött két gépnyi ember, három, azaz 3 útlevélkezelőre.Se kordon, semmi, ömlesztve, tolakodva, ahogy kell.
    Voltak oldalt útlevél-kezelő automaták, de persze az csak az új biometrikus doksikkal megy, a 9 éves személyit nem eszi. Persze erről semmi tájékoztatás, hogy paraszt ide ne gyere, csak beállt elé 50 ember, hogy hátha, de csak páran jutottak át, a többiek pedig kezdték előről a sorban állást.
    Szóval nem tudom, ha valakinek ez az első MAgyarország-élménye, az igazán ott van a toppon. Úgy majdnem egy óra volt bejutni. Értem, hogy ebédidő, de akkor is gáz, ilyet bazzeg a román határon volt 1987-ben.

ui. @erdey_a : de az már a második rész. az nem olyan hajde.
    bezzeg a körülbelül harminchat..! :D

Új hozzászólás Aktív témák