Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Induljunk ki abból, hogy a n5-el meg voltam/vagyok elégedve. Tehát jó lenne, ha legalább ugyanazt tudná, plusz azok a középkatba beépíthető újdonságok, amiknek van hasznuk. Azok a közösségi médiás dolgok amiket sajnos az ázsiaiak előszeretettel pakolnak be, mert arrafelé menő, nem izgatnak. FHD vagy annál jobb kijelző, egyszerűnek tűnő, de igény szerint testreszabható droid felület, normális kamera (a nexusé a korlátai ellenére is nagyon jó képeket csinált) Árban én olyan 100 körül gondolkodnék, mehet feljebb, de nagyon ne. a n5 vezetéknélküli töltése jó, használom is, de ahogy látom azt szinte mindenki kihagyja. Ujjlenyomatolvasó jó ha van de nem ragaszkodom, ne legyen óriástepsi, hiszen a n5 se az, szeretem tokban zsebretenni. Akksi legyen normális, én ki szoktam rajta minden energiazabálót kapcsolni, nem is vagyok online vele 0-24-ben, szóval így bírjon ki néhány napot. Nagyjából ennyi. Ja, meg legyen valami elfogadható support ha bármi történik vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest