Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Induljunk ki abból, hogy a n5-el meg voltam/vagyok elégedve. Tehát jó lenne, ha legalább ugyanazt tudná, plusz azok a középkatba beépíthető újdonságok, amiknek van hasznuk. Azok a közösségi médiás dolgok amiket sajnos az ázsiaiak előszeretettel pakolnak be, mert arrafelé menő, nem izgatnak. FHD vagy annál jobb kijelző, egyszerűnek tűnő, de igény szerint testreszabható droid felület, normális kamera (a nexusé a korlátai ellenére is nagyon jó képeket csinált) Árban én olyan 100 körül gondolkodnék, mehet feljebb, de nagyon ne. a n5 vezetéknélküli töltése jó, használom is, de ahogy látom azt szinte mindenki kihagyja. Ujjlenyomatolvasó jó ha van de nem ragaszkodom, ne legyen óriástepsi, hiszen a n5 se az, szeretem tokban zsebretenni. Akksi legyen normális, én ki szoktam rajta minden energiazabálót kapcsolni, nem is vagyok online vele 0-24-ben, szóval így bírjon ki néhány napot. Nagyjából ennyi. Ja, meg legyen valami elfogadható support ha bármi történik vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Hyundai, Kia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung kuponkunyeráló
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Nintendo Switch Lite, 6 hónap Garancia, Coral Színben
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest