- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Induljunk ki abból, hogy a n5-el meg voltam/vagyok elégedve. Tehát jó lenne, ha legalább ugyanazt tudná, plusz azok a középkatba beépíthető újdonságok, amiknek van hasznuk. Azok a közösségi médiás dolgok amiket sajnos az ázsiaiak előszeretettel pakolnak be, mert arrafelé menő, nem izgatnak. FHD vagy annál jobb kijelző, egyszerűnek tűnő, de igény szerint testreszabható droid felület, normális kamera (a nexusé a korlátai ellenére is nagyon jó képeket csinált) Árban én olyan 100 körül gondolkodnék, mehet feljebb, de nagyon ne. a n5 vezetéknélküli töltése jó, használom is, de ahogy látom azt szinte mindenki kihagyja. Ujjlenyomatolvasó jó ha van de nem ragaszkodom, ne legyen óriástepsi, hiszen a n5 se az, szeretem tokban zsebretenni. Akksi legyen normális, én ki szoktam rajta minden energiazabálót kapcsolni, nem is vagyok online vele 0-24-ben, szóval így bírjon ki néhány napot. Nagyjából ennyi. Ja, meg legyen valami elfogadható support ha bármi történik vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Crimson Desert - Amikor már azt hitted mindent láttál!
- EA Sports WRC '23
- Formula-1
- Nyaralás topik
- Fotók, videók mobillal
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dobozos ASUS TUF Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia 26.09.12.
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest