Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Újabb részletes képeken a Google Pixel 10a
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kolosszális teleppel hajt lapot a Magic V6
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Induljunk ki abból, hogy a n5-el meg voltam/vagyok elégedve. Tehát jó lenne, ha legalább ugyanazt tudná, plusz azok a középkatba beépíthető újdonságok, amiknek van hasznuk. Azok a közösségi médiás dolgok amiket sajnos az ázsiaiak előszeretettel pakolnak be, mert arrafelé menő, nem izgatnak. FHD vagy annál jobb kijelző, egyszerűnek tűnő, de igény szerint testreszabható droid felület, normális kamera (a nexusé a korlátai ellenére is nagyon jó képeket csinált) Árban én olyan 100 körül gondolkodnék, mehet feljebb, de nagyon ne. a n5 vezetéknélküli töltése jó, használom is, de ahogy látom azt szinte mindenki kihagyja. Ujjlenyomatolvasó jó ha van de nem ragaszkodom, ne legyen óriástepsi, hiszen a n5 se az, szeretem tokban zsebretenni. Akksi legyen normális, én ki szoktam rajta minden energiazabálót kapcsolni, nem is vagyok online vele 0-24-ben, szóval így bírjon ki néhány napot. Nagyjából ennyi. Ja, meg legyen valami elfogadható support ha bármi történik vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- LENOVO Gaming topik - még frissebb lista (2026.01.21)
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs