Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Bemutatta a MediaTek a Dimensity 9500s és 8500 chipeket
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Csinálta már telefonon is, asztalin is, de laptopon is; telefonon leggyakrabban, bár talán azon vagyok leginkább. Bár nem, cégesen is sokat. Szóval mobilos Opera, meg pc-s FF alól is csinálja ezt. És mondom, már biztos hogy több mint 1 éve, tehát frissültek a böngészők is elég sokat. Van időszak amikor egymás után sokszor, van hogy napokig nem tapasztalom. Gondoltam arra is, hogy összekavarodik a beállítás a maradjak belépve, meg nelépjekkimáshol, de igazából már azokat se használtam, szóval elvileg az se lehetne. Az, hogy asztaliról belépek, utána mobilon újra be kell, aztán asztalin megint, az rendben van, ha úgy állítottam be, hogy egyszerre ne maradjon belépve több helyen, de itt ugye ugyanarról az eszközről lök le pár perccel friss belépés után.
Az lehet, hogy tényleg nem kéne itt lenni, osztjónapot. Odakint úgyis épp özönvíz van. Inkább játszom tovább a játékomat, megtippelem, hogy a falióra másodpercmutatójának egy kattanása alatt hány aktatáskányi húszezres zuhan be a szaroslőrincéskiccsaládja bt. vagyonába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Hardcore café
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- World of Tanks - MMO
- Bluetooth hangszórók
- LEGO klub
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest