Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Én kérek elnézést, hogy szoktam az origón, indexen tudományos, technikai rovatokat olvasgatni.
És ott jobb-bal oldalon az ajánlókban is van sok cím. Bár az XY tököm tudja hol épp bikinis fotókat posztolt az instán jellegű "hírek" már nekem is kiesnek, fasse tudja ki az a Luxus Kva meg Hódi Pamela. De LL Juniort tuti ismered te is, 90-es évek, Fekete Vonat. Szar volt, mint a fos, de 97-98 környékén a csapból is az folyt. Szólóban valami tévéműsrban valamikor a 2000-es évek elején láttam utoljára, volt egy fergetegesen rossz száma egy elképesztően rossz klippel, emlékszem, fősulin valahonnan jöttünk vissza az albérletbe némi nem kimondottan craft minőségű serital elfogyasztása után, és csak zajnak nyomtuk be a tévét, de egyből felkaptuk rá a fejünket, annyira rossz volt. 
De nem konkrétan rád gondoltam hogy veled is szembe jön, csak tényleg nagyon nyomják ezeket a híreket úgy általában, és a barma még nyilatkozik is. Csóri gyerek még ki sem hűlt a kocsi alatt, de már médiaszemélyiséget csinált belőle a kedves családja.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
És ott jobb-bal oldalon az ajánlókban is van sok cím. Bár az XY tököm tudja hol épp bikinis fotókat posztolt az instán jellegű "hírek" már nekem is kiesnek, fasse tudja ki az a Luxus Kva meg Hódi Pamela. De LL Juniort tuti ismered te is, 90-es évek, Fekete Vonat. Szar volt, mint a fos, de 97-98 környékén a csapból is az folyt. Szólóban valami tévéműsrban valamikor a 2000-es évek elején láttam utoljára, volt egy fergetegesen rossz száma egy elképesztően rossz klippel, emlékszem, fősulin valahonnan jöttünk vissza az albérletbe némi nem kimondottan craft minőségű serital elfogyasztása után, és csak zajnak nyomtuk be a tévét, de egyből felkaptuk rá a fejünket, annyira rossz volt.