- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Én kérek elnézést, hogy szoktam az origón, indexen tudományos, technikai rovatokat olvasgatni.
És ott jobb-bal oldalon az ajánlókban is van sok cím. Bár az XY tököm tudja hol épp bikinis fotókat posztolt az instán jellegű "hírek" már nekem is kiesnek, fasse tudja ki az a Luxus Kva meg Hódi Pamela. De LL Juniort tuti ismered te is, 90-es évek, Fekete Vonat. Szar volt, mint a fos, de 97-98 környékén a csapból is az folyt. Szólóban valami tévéműsrban valamikor a 2000-es évek elején láttam utoljára, volt egy fergetegesen rossz száma egy elképesztően rossz klippel, emlékszem, fősulin valahonnan jöttünk vissza az albérletbe némi nem kimondottan craft minőségű serital elfogyasztása után, és csak zajnak nyomtuk be a tévét, de egyből felkaptuk rá a fejünket, annyira rossz volt. 
De nem konkrétan rád gondoltam hogy veled is szembe jön, csak tényleg nagyon nyomják ezeket a híreket úgy általában, és a barma még nyilatkozik is. Csóri gyerek még ki sem hűlt a kocsi alatt, de már médiaszemélyiséget csinált belőle a kedves családja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung kuponkunyeráló
- Kályha, kazán, kandalló stb. fűtés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 14 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 12/512GB - Kártyafüggetlen, Zöld, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- MacBook Air M1 13' 256GB 87% (3Hónap Garancia)
- Asus 15 TUF Gamer FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És ott jobb-bal oldalon az ajánlókban is van sok cím. Bár az XY tököm tudja hol épp bikinis fotókat posztolt az instán jellegű "hírek" már nekem is kiesnek, fasse tudja ki az a Luxus Kva meg Hódi Pamela. De LL Juniort tuti ismered te is, 90-es évek, Fekete Vonat. Szar volt, mint a fos, de 97-98 környékén a csapból is az folyt. Szólóban valami tévéműsrban valamikor a 2000-es évek elején láttam utoljára, volt egy fergetegesen rossz száma egy elképesztően rossz klippel, emlékszem, fősulin valahonnan jöttünk vissza az albérletbe némi nem kimondottan craft minőségű serital elfogyasztása után, és csak zajnak nyomtuk be a tévét, de egyből felkaptuk rá a fejünket, annyira rossz volt.