Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Messze nyolcezer fölött!
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
hehe, ma belém durrantak hátulról nem sokkal, jók ezek a modern lökhárítók, hiszen hárítják a lököt.
az égvilágon semmi baja nem lett senkinek és semminek, de a közönség meg a hibás fél fejét érdemes lett volna felvenni videóra, szerintem azóta is ezen csámcsognak

szitu: Soroksárin ahol senki nem siet ( LOL ) későn vettem észre a pirosat, satufék, zebra előtt épphogy megállás. hátulról egyszer csak bumm! a lökést éreztem, de igazi csattanást nem hallottam... na mondom akkor nézzük meg hogy is állunk. kiszállok, megyek hátra (kisteher hátsó ablak nélkül, tehát nem látom mi van mögöttem) - szerencsétlen srác szinte térden állva, lógó bocifülekkel mondja:
"ne haragudj, bocsi, ne haragudj, én hibám.."
én meg kontrázok azonnal, mosolyogva: "siker vagy nem siker? (még mindig nem néztem meg egyik autót sem)
"???"
"sikerült, vagy nem sikerült? szétment valami, vagy mehetünk?"
"nem, nem hiszem... nézzük meg de szerintem nem..."
nézem az övét (volvo v70), karc sincs.
nézem az enyém, semmi az égvilágon. közben a srác folyamatosan szabadkozik, szinte várja, hogy ordítsak...
leveszem a napszemüvegem, szemébe nézek, s mondom: "haver, az égvilágon semmi nem történt! én elkúrtam, te elkúrtad. jól vagy?"
"ööö... ja, minden ok!"
rámosolyogtam, belecsaptam a kezébe és megveregettem a vállát: "további szép napot, haver! óvatosan a hülyékkel!"
kocsiba be, ablakot le, könyököt ki, egyesbe be... és felhangosítottam a Jazzy-t

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Dell Latitude E6220 HD i5-2520M 4GB 128GB új akku 6 hó gar
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 16GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill gar
- Eladó XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT / kb 6 hó alza gari
- iPhone 15 128GB ÚJ gyári független 2029.01.09 Jótállás
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs