- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- A Razr 70 is előkerült
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
hehe, ma belém durrantak hátulról nem sokkal, jók ezek a modern lökhárítók, hiszen hárítják a lököt.
az égvilágon semmi baja nem lett senkinek és semminek, de a közönség meg a hibás fél fejét érdemes lett volna felvenni videóra, szerintem azóta is ezen csámcsognak

szitu: Soroksárin ahol senki nem siet ( LOL ) későn vettem észre a pirosat, satufék, zebra előtt épphogy megállás. hátulról egyszer csak bumm! a lökést éreztem, de igazi csattanást nem hallottam... na mondom akkor nézzük meg hogy is állunk. kiszállok, megyek hátra (kisteher hátsó ablak nélkül, tehát nem látom mi van mögöttem) - szerencsétlen srác szinte térden állva, lógó bocifülekkel mondja:
"ne haragudj, bocsi, ne haragudj, én hibám.."
én meg kontrázok azonnal, mosolyogva: "siker vagy nem siker? (még mindig nem néztem meg egyik autót sem)
"???"
"sikerült, vagy nem sikerült? szétment valami, vagy mehetünk?"
"nem, nem hiszem... nézzük meg de szerintem nem..."
nézem az övét (volvo v70), karc sincs.
nézem az enyém, semmi az égvilágon. közben a srác folyamatosan szabadkozik, szinte várja, hogy ordítsak...
leveszem a napszemüvegem, szemébe nézek, s mondom: "haver, az égvilágon semmi nem történt! én elkúrtam, te elkúrtad. jól vagy?"
"ööö... ja, minden ok!"
rámosolyogtam, belecsaptam a kezébe és megveregettem a vállát: "további szép napot, haver! óvatosan a hülyékkel!"
kocsiba be, ablakot le, könyököt ki, egyesbe be... és felhangosítottam a Jazzy-t

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Goddess of Victory:Nikke
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Nvidia Quadro FX570
- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest