Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NoLF

veterán

hehe, ma belém durrantak hátulról nem sokkal, jók ezek a modern lökhárítók, hiszen hárítják a lököt.

az égvilágon semmi baja nem lett senkinek és semminek, de a közönség meg a hibás fél fejét érdemes lett volna felvenni videóra, szerintem azóta is ezen csámcsognak :D

szitu: Soroksárin ahol senki nem siet ( LOL ) későn vettem észre a pirosat, satufék, zebra előtt épphogy megállás. hátulról egyszer csak bumm! a lökést éreztem, de igazi csattanást nem hallottam... na mondom akkor nézzük meg hogy is állunk. kiszállok, megyek hátra (kisteher hátsó ablak nélkül, tehát nem látom mi van mögöttem) - szerencsétlen srác szinte térden állva, lógó bocifülekkel mondja:

"ne haragudj, bocsi, ne haragudj, én hibám.."

én meg kontrázok azonnal, mosolyogva: "siker vagy nem siker? (még mindig nem néztem meg egyik autót sem)

"???"

"sikerült, vagy nem sikerült? szétment valami, vagy mehetünk?"

"nem, nem hiszem... nézzük meg de szerintem nem..."

nézem az övét (volvo v70), karc sincs.

nézem az enyém, semmi az égvilágon. közben a srác folyamatosan szabadkozik, szinte várja, hogy ordítsak...

leveszem a napszemüvegem, szemébe nézek, s mondom: "haver, az égvilágon semmi nem történt! én elkúrtam, te elkúrtad. jól vagy?"

"ööö... ja, minden ok!"

rámosolyogtam, belecsaptam a kezébe és megveregettem a vállát: "további szép napot, haver! óvatosan a hülyékkel!"

kocsiba be, ablakot le, könyököt ki, egyesbe be... és felhangosítottam a Jazzy-t :K :C

Új hozzászólás Aktív témák