Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
hehe, ma belém durrantak hátulról nem sokkal, jók ezek a modern lökhárítók, hiszen hárítják a lököt.
az égvilágon semmi baja nem lett senkinek és semminek, de a közönség meg a hibás fél fejét érdemes lett volna felvenni videóra, szerintem azóta is ezen csámcsognak

szitu: Soroksárin ahol senki nem siet ( LOL ) későn vettem észre a pirosat, satufék, zebra előtt épphogy megállás. hátulról egyszer csak bumm! a lökést éreztem, de igazi csattanást nem hallottam... na mondom akkor nézzük meg hogy is állunk. kiszállok, megyek hátra (kisteher hátsó ablak nélkül, tehát nem látom mi van mögöttem) - szerencsétlen srác szinte térden állva, lógó bocifülekkel mondja:
"ne haragudj, bocsi, ne haragudj, én hibám.."
én meg kontrázok azonnal, mosolyogva: "siker vagy nem siker? (még mindig nem néztem meg egyik autót sem)
"???"
"sikerült, vagy nem sikerült? szétment valami, vagy mehetünk?"
"nem, nem hiszem... nézzük meg de szerintem nem..."
nézem az övét (volvo v70), karc sincs.
nézem az enyém, semmi az égvilágon. közben a srác folyamatosan szabadkozik, szinte várja, hogy ordítsak...
leveszem a napszemüvegem, szemébe nézek, s mondom: "haver, az égvilágon semmi nem történt! én elkúrtam, te elkúrtad. jól vagy?"
"ööö... ja, minden ok!"
rámosolyogtam, belecsaptam a kezébe és megveregettem a vállát: "további szép napot, haver! óvatosan a hülyékkel!"
kocsiba be, ablakot le, könyököt ki, egyesbe be... és felhangosítottam a Jazzy-t

Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest