- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Vállalom, hogy esetleg én nem állítottam be 100%-ig a követelményeknek való megfelelést, esetleg vállalati környezetből nem elérhetőek csupán, de egyrészt eddig elérhető volt itt, másrészt ha valami le van tiltva, akkor az le van tiltva, nem a belépésnél, a belépési adatok után ragad meg a Kéremvárjon... Aztán próbáltam FF-ből, privát ablakban, normál ablakban, ie alól is, mert e kettő használható idebent, de nem tartom lehetetlennek, hogy esetleg csak és kizárólag egy adott verzióval, vagy csak operával vagy csak mittudoménmivel működik jelenleg. Az is lehet, hogy a win7 okoz bajt, de igazából ezt is kétlem. Az sem lehtetlen, hogy nem vártam elég hosszan a Kéremvárjon... után, bár mi számít hosszúnak, mert szerintem 25 perc után már nekem hosszú. 11 óta próbálkozom, szünetekkel, stb.
De az is lehet, hogy eddig úgy hitték, hogy meg tudják oldani 10:00-ig, de nem tudták, mert áramszünet volt, vagy vasas sztrájk, vagy akármi, vagy a meleg miatt lassabban szaladtak a bitek, mint hitték azt előtte, vagy bármi akármi váratlan közbejött. Ez mind lehetséges. Ami bosszantó, hogy ezt a kellemetlenséget nem írják ki kis piros bizbaszon ahogy szokták amúgy más dolgoknál, hanem megvárják, hogy főoldalra mész, majd onnan netbank oldalra, sőt, még ott se mondja, hogy úgysefogmenni, hanem megvárja míg belevered az azonosítóidat, cím alapján tovább is lép, látszólag el is fogadja, majd utána megáll az egész, csak a Kéremvárjon... szemez veled akár 25 percig, vagy tovább.
Mindegy, semminemfontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest