Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
a mosogató horpadtan érkezett (ez nem az ő hibájuk) és a csere némileg bonyolult volt... 2-3 hét múlva küldtek érte futárt, de cseredarab addigra sem lett, a sablon 8-10 nappal hitegettek tovább, aztán amikor rákérdeztem, hogy egyáltalán van-e rendelés kiadva a gyártó\importőr felé, akkor kiderült hogy az bizony elmaradt. Így nem vártam tovább, 2 nap múlva máshonnan kicsivel drágábban nálam volt a gép.
A mosógép pedig doa volt, de nem akarták visszavenni, csak ha a helyszínen látja a szerelő. Ehhez persze nem volt joguk, de nekem meg idegzetem tovább veszekedni. A szerelő 1 hét múlva jött, aki maga sem értette az eljárást (azt hitte javítani jön, de ugye 3 napos meghibásodás), mondta is hogy az ilyet vissza kell vinni és ők ezt a boltban szokták rendszeresen megnézni.
De az euronics garancia kezelése éppen ilyen, a philips porszívót ami meghalt és a szerviz csereutalványt adott, már nem forgalmazták (máshol ma is elérhető) hasonló sem volt, de pénzt visszaadni nem akartak, csak vásárlási utalványt. Hiába magyaráztam nekik, hogy ilyen nincs, meg hogy akkor ideállok a pénztárhoz és az első vevővel elboltolom, csak nem engedtek.
Vásárlók könyve, fizetési felszólítás, szögek a koporsómba, aztán csak meglett a pénz.De ezek a kellemetlenségek, ezen felül van 100 más holmi ugyaninnen, meg máshonnan. Én ilyen dolgok miatt egyetlen boltot sem zárok ki... fő az optimizmus

de csak műszaki cikkel vagyok így. minden más kína, uk, meg de amazon. bár most gyerekülést akartam amazonról de amióta a postaköltséget felverték, talán 1000 forint az árelőny, így meg akkor inkább bemegyek a brendonba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Cyberpunk 2077
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- World of Warships
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest