Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL
    addikt

Az van a dobozon pale lager. Megtévesztett. Sokkal kevésbé tűnt komlósnak (keserűnek) doboz alapján mint az extra hoppy
    Tévedtem.

De akkor felvilágosíthatna valaki, hogy mely típusokat kerüljem, mert ott tartok, hogy ami pale ale azt kerülöm mint ördög a szenteltvizet. De ezek szerint a pale lagert is kerülni kell. Vagyis kerüljek mindent ami pale? Mert a belgák is ale-ek, de nem pale-ek. De a belga ale-ek jók. Azt szeretem. Pedig azok sem lagerek. Teljesen elvesztem. Ja és Prágában valahogy a pilzeniek sem voltak olyan keserűek, mint amit itthon lehet egyáltalán kapni.

Idő amúgy kellemes, nincs sár, nincs mocsok, van napsütés, van füst, nincs poloska.

Füst. Teccikérteni? A por nem száll, füst van. Kurvanagy füst. Kiakasztok az erkélyre este egy nyers kolbászt, reggelre teljesen megfüstölve veszem be. Ez az avarégetés, a fatüzelés és a rézdrót égetés, meg a műanyagégetés terméke. Na meg van aki gépronggyal tüzel. Füst. Az embereket nem lehet meggyőzni, vagy jogaszbályokkal rákényszeríteni hogy sűrű füsttel ne árasszák el a saját környezetüket. Az autók lassan tisztított oxigént kell hogy kipufogjanak, de bárki órákon át tartó fullasztó füsttel tölthet meg falvakat városokat órákra. Nero óta imádják az emberek a füstöt. És szerintem bárhol fog tartani az emberiség a "fejlődésben", mindig lesznek ősemeberek, akik agykapacitásuk 99%-át arra fogják fordítani, hogy füstöljenek. Szájba, tüdőbe, mindenhova. Az emberiség is olyan mint a processzor. Füst kell bele bármiáron. Hány százezer év kell még hogy elteljen, hogy ne a vaskályhába dobált fa legyen az egyeteln hőforrása a néptömegnek? Mert nyilván nincs, más, de ha lenne is a fa a legolcsóbb.

Új hozzászólás Aktív témák