Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz EQMontoya #62606 üzenetére

    Lásd a Bleki által linkelt cikket:

    - 28k-ból él havonta, éhezik, tüzelőre nem telik. Legnagyobb probléma az országban? Migránsok. Kire szavaz? Fideszre.
    - Unoka most halt meg, mert a szar utakon nem ért ki időben a kevés mentők egyike. Legnagyobb probléma az országban? Migránsok. Kire szavaz? Fideszre.
    - Nincs munkája, gyerek, unoka vagy külföldön, vagy Bp-en, a háza annyit sem ér, mint amibe a szükséges felújításhoz az anyag kerülne. Legnagyobb probléma az országban? Migránsok. Kire szavaz? Fideszre.

    Folytathatnám akármeddig. Húsvétkor voltam otthon, már úgy köszöntem mindenhol, hogy ‘Jó napot! Igen, sok van. Nem, nem erőszakoltak meg. Nem, a családot sem. Nem a kutyát sem.’ Mindeközben kies kis szülővárosom rohad szét, a lakosságszám 6k körül van (gyerekkoromban 10k körül volt), szakmunkásképző, gimnázium bezártak, 2 ált iskolát összevonták, itt van még egy gimis osztály (nem sokáig), az utcánkban a 10 házból 3 üres, és eladó, 3 tíz éven belül kiürül, és eladó lesz, 2 olyan szarul néz ki, hogy meg nem mondanád, hogy lakják.

    Demográfiailag, oktatásügyileg, szociálisan az ország már nem is a szakadék szélén áll, hanem már zuhan. 60 fölöttiek 90+ %-a egészségügyileg totál le van robbanva, alamizsnából él, és vagy egyedül van, vagy a gyerekei a saját jövőjük feláldozásával maradnak mellette. Legnagyobb probléma az országban? Migránsok. Kire szavaz ez mind? Fideszre.

    Szarul néztek ki a dolgok már 10 éve is, pontosan lehetett látni, hova tartunk, de valahogy mindig volt egy utolsó szalmaszál.

    Személy szerint egyetlen kiutat látok: a kedves vezetőt elviszi valami nyavaja az egészséges életmódjának köszönhetően, az utódjelöltek pedig kicsinálják egymást. Ha szerencséje van az országnak, akkor van rá egy minimális esély, hogy a romokból sikerül valamit felépíteni. Még valószínűbb, hogy nem, de ennek a szerencsétlen országnak kb ennyi maradt.

    A másik lehetőség, hogy az ember félreteszi a gerincét, a gyomrát, és a lelkiismeretét, és beszáll ebbe a neofeudális urambátyám rendszerbe, aztán boldogan él, amíg meg nem bassza egy erősebb kutya.

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák