Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem azzal van a bajom alapvetően, hogy itt 10 fok lesz, valahol egy déli feksvésű napsütötte szegedi lépcsőházban meg 19,51 ami már tulajdonképp 20 fok, hanem hogy ezt úgy adják elő, hogy 20 fok lesz. A szerényebbek szerint "akár 20 fok is lehet". Ha én csak ezeket a szalagcímeket látom, hallom, akkor rákészülök a 20 fokra, de kimegyek a szabadba és csak 10 lesz. Vagy mindig mindent rábíznak az emberekre, hogy fordítsák le maguknak mi a mögöttes tartalom, mert úgyis tudom hogy amit mondanak ahhoz képest itt biztos más lesz mert mindig más van? De akkor mért nem írják azt, hogy hétvégén akár 10 fok is lehet? Mert itt annyi lesz. Az nem hír?
Egyébként örülök annak, hogy 4 nap eltelt, hogy nem szakad a hó, és már 4 napja nem lapátoltam havat
Sőt örülök neki hogy lassan fagypont fölé emelkedik a hőmérséklet legalább napközben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Sőt örülök neki hogy lassan fagypont fölé emelkedik a hőmérséklet legalább napközben.