Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hát, nem tudom, itt, felénk egyik nap még -11 volt az autóm hőmérőjére írva, másnap -2, harmadnap 3. Azért ez menő. Múlt szombaton még bokáig érő hóban futottam, vasárnap már 0 fok körül volt, hétfőn rövidnadrágban mentem ki, 8 fok volt, és sütött a nap (feels like 14). Van egy képem valahol, ahogy a befagyott tavon, a patak befolyása által létrehozott lék körül a jégen ülve-állva napoznak a vadkacsák, miközben hétágra süt a nap - ez pont azon a hétfőn készült. Azért ilyesmi átmenetet nem mindennap (vagy minden télen) él meg az ember.
Amúgy most éppen 6 fok van felénk, délutánra 11 lesz, amit hajlamos vagyok az évszaknak megfelelő hőmérsékletként elkönyvelni, de hétvégére most éppen 14-15 fokot mutat felénk is a prognózis, ami azért már lehet, hogy kicsit túlzás. És ha jól látom, a kies Kárpátok között lesz az még több is. Persze nem Mordorban, de úgy általában minden más többé-kevésbé civilizált helyen.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Starlink
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest