Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Az agyamra megy az excel. Persze valószínűleg, csak én vagyok már fogalmatlan hozzá. Ha tehetném, még mindig a 2003-as verziót használnám...
Ha van egy diagramom, amiben szeretném az adatsoromat manuálisan szerkeszteni, akkor hogy a csudába veszem rá, hogy a kurzor a nyilakkal a szerkesztési mezőben mozogjon, és ne magában a táblázatban, közben szétbaszva a meglévő adatsort? Próbálom google-val keresni, de nem is igazán tudom, milyen kifejezést keressek, minden találat az alapoktól akarja nekem elmagyarázni a diagramkészítés működését (jelölj ki egy adatterületet, és kattints a diagram beszúrása gombra), vagy valamilyen módon a gomokkal akarja szerkeszteni a meglévő adatokat. Az viszont mindig is egy undorító, és teljesen megbízhtatatlan módszer volt, inkább kézzel szerkeszteném az adatsort.
Komolyan, már ott tartok, hogy megírom szöveges dokumentumban, és bekopizom neki az adatablakba, 'oszt kapja be!
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Elektromos cigaretta 🔞
- iPhone topik
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Apple MacBook
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- BestBuy topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÚJ, KOMPAKT GAMER PC - RYZEN 5 5600, RX 9060 XT 16GB, 32GB RAM, 1TB NVME SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- SAPPHIRE RX 6950 XT 16GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Gari 2026.05.02. -ig - Eladó!
- Magyar Core I9 Dell Precision 7560 (Core I9 11950h 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone XR 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest