Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Az agyamra megy az excel. Persze valószínűleg, csak én vagyok már fogalmatlan hozzá. Ha tehetném, még mindig a 2003-as verziót használnám...
Ha van egy diagramom, amiben szeretném az adatsoromat manuálisan szerkeszteni, akkor hogy a csudába veszem rá, hogy a kurzor a nyilakkal a szerkesztési mezőben mozogjon, és ne magában a táblázatban, közben szétbaszva a meglévő adatsort? Próbálom google-val keresni, de nem is igazán tudom, milyen kifejezést keressek, minden találat az alapoktól akarja nekem elmagyarázni a diagramkészítés működését (jelölj ki egy adatterületet, és kattints a diagram beszúrása gombra), vagy valamilyen módon a gomokkal akarja szerkeszteni a meglévő adatokat. Az viszont mindig is egy undorító, és teljesen megbízhtatatlan módszer volt, inkább kézzel szerkeszteném az adatsort.
Komolyan, már ott tartok, hogy megírom szöveges dokumentumban, és bekopizom neki az adatablakba, 'oszt kapja be!
p
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Videó stream letöltése
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Sweet.tv - internetes TV
- AliExpress tapasztalatok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest