- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Az agyamra megy az excel. Persze valószínűleg, csak én vagyok már fogalmatlan hozzá. Ha tehetném, még mindig a 2003-as verziót használnám...
Ha van egy diagramom, amiben szeretném az adatsoromat manuálisan szerkeszteni, akkor hogy a csudába veszem rá, hogy a kurzor a nyilakkal a szerkesztési mezőben mozogjon, és ne magában a táblázatban, közben szétbaszva a meglévő adatsort? Próbálom google-val keresni, de nem is igazán tudom, milyen kifejezést keressek, minden találat az alapoktól akarja nekem elmagyarázni a diagramkészítés működését (jelölj ki egy adatterületet, és kattints a diagram beszúrása gombra), vagy valamilyen módon a gomokkal akarja szerkeszteni a meglévő adatokat. Az viszont mindig is egy undorító, és teljesen megbízhtatatlan módszer volt, inkább kézzel szerkeszteném az adatsort.
Komolyan, már ott tartok, hogy megírom szöveges dokumentumban, és bekopizom neki az adatablakba, 'oszt kapja be!
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GTA V
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Xbox One
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- További aktív témák...
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs