- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Benéztem, az 4 volt, csak hozta a hülye kereső. Azon kívül meg csak egy olasz plust találtam: [link], de gondolom ez meg nagyobb. Van ebből egyáltalán ilyen szín? Igen a fehér/szürke/rózsaszín vonalon mozognak ezek (is).
Az enyém amúgy hátul ezüst, elöl fekete. Még szebb lett volna, ha elöl fehér, de ez volt akciós.
Kapott két Spigen ultravékony, de még shock-absorber tokot (egy full átlátszó, és egy oldalt fekete keretes), valamint egy szintén spigen védőüveget, nekem ez a kompromisszum-együttes még elfogadható. Persze, minden telefon tok nélkül igazán szép, de csak az első esésig. Szerencsés esések persze mindig lesznek, de csak idő (és valószínűség) kérdése, hogy mikor történik valami, ami végül úgyis nyomot hagy.p
Új hozzászólás Aktív témák
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Call of Duty: Warzone
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Diablo IV
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Jövedelem
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 eladó, független, garanciális (ses.hu, 2028 júniusig)
- Asus TUF F16 FX607JU 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Ezüst - HUN - mw0w3mg/a - 3 Ciklus 2+ év gari
- Vivo V50 Lite 8/256 5G Black Dual SIM + 90W charger - Új, bontatlan, független - 3 év garancia!
- EliteBook 8 G1i 14 AI 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kapott két Spigen ultravékony, de még shock-absorber tokot (egy full átlátszó, és egy oldalt fekete keretes), valamint egy szintén spigen védőüveget, nekem ez a kompromisszum-együttes még elfogadható. Persze, minden telefon tok nélkül igazán szép, de csak az első esésig. Szerencsés esések persze mindig lesznek, de csak idő (és valószínűség) kérdése, hogy mikor történik valami, ami végül úgyis nyomot hagy.