Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Egy óra, két rendszer
- One mobilszolgáltatások
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Benéztem, az 4 volt, csak hozta a hülye kereső. Azon kívül meg csak egy olasz plust találtam: [link], de gondolom ez meg nagyobb. Van ebből egyáltalán ilyen szín? Igen a fehér/szürke/rózsaszín vonalon mozognak ezek (is).
Az enyém amúgy hátul ezüst, elöl fekete. Még szebb lett volna, ha elöl fehér, de ez volt akciós.
Kapott két Spigen ultravékony, de még shock-absorber tokot (egy full átlátszó, és egy oldalt fekete keretes), valamint egy szintén spigen védőüveget, nekem ez a kompromisszum-együttes még elfogadható. Persze, minden telefon tok nélkül igazán szép, de csak az első esésig. Szerencsés esések persze mindig lesznek, de csak idő (és valószínűség) kérdése, hogy mikor történik valami, ami végül úgyis nyomot hagy.p
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G DS 8 + 128GB még gyári garanciával eladó!
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- DDR1, DDR2, DDR3 RAM bazár, 512mb-1gb-2gb
- Samsung 990 EVO Plus 2TB - 5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kapott két Spigen ultravékony, de még shock-absorber tokot (egy full átlátszó, és egy oldalt fekete keretes), valamint egy szintén spigen védőüveget, nekem ez a kompromisszum-együttes még elfogadható. Persze, minden telefon tok nélkül igazán szép, de csak az első esésig. Szerencsés esések persze mindig lesznek, de csak idő (és valószínűség) kérdése, hogy mikor történik valami, ami végül úgyis nyomot hagy.