Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
nekem tavaly az adóbevallásom + a tb könyvem lett feladva postán. kaptam tracking számot meg minden. tb könyv boríték meg minden nélkül bedobva a postaládába (ami alapból
szitu), aztán közlik a tracking számra, hogy fogalmuk sincs mi van vele ilyet még nem láttak. mint címzett nem kerestetheted a csomagot, mert azt a feladó tudja csak

és ezt az én versenyszférában megtermelt adómból tartják fent, engem ebben csak ez kúr fel
bitpork: ha az állam korlátozza a többi cégnek a posta piacára való belépést, akkor az lehet, hogy rendszer hiba, de bmeg én nem ilyen rendszert akarok

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szitu), aztán közlik a tracking számra, hogy fogalmuk sincs mi van vele ilyet még nem láttak. mint címzett nem kerestetheted a csomagot, mert azt a feladó tudja csak