- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Új kamerát kap a Xiaomi 18 Pro és a Pro Max
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Najah, de egy kezdő nyilván nem ugyanazokkal a gyakorlat(variáci)okkal (vay súlyokkal) kezd, mint amit te csinálsz. Mint ahogy én sem 3-5 km-eket futok egy alkalommal, mint az, aki most kezd futni. Egy rendes futóedzésem órás időtartam fölött kezdődik, jó esetben legalább másfél óra, amiben már tempó, vagy fokozó is lehet egy kevés, a heti egy hosszú futás meg minimum 2 óra. Ez már nyilván fogyaszt is (cserébe állandóan farkaséhes vagyok), viszont egy kezdő ezt egy alkalommal sem fogja bírni, nemhogy hetente 4-6x. Lehet persze variálni belesétálásokkal, lassabb tempóval, vagy akár pihenőkkel, ez kb ugyanaz, mint könnyített verzióban végezni a saját testsúlyos gyakorlatokat. Nincs ezzel semmi haj, mindenki így indul, csak eleinte ez nyilván nem hatékony. Aztán bizonyis szinten már igen: nézz meg egy maratonistát/ultrafutót, csont és bőr mind, olyan mennyiséget futnak, semmi nem marad meg rajtuk. De ehhez már nem elég 1-2 év, meg a heti 4-6 edzés sem.
Amúgy meg ha sikerül energiadeficitet elérni, akkor nyilván fogy a delikvens. Hogy ez futással jön össze, gyúrással, húzódzkodással, vagy egyszerűen nem eszik, az mindegy, csak az nem mindegy, hogy melyik mennyire hatékony, vagy egészséges.
Emvy: Ez a része nekem sosem tiszta, de mivel a testsúlycsökkentést csak járulékos célként tűztem ki, és elsősorban fittebb, egészségesebb szerettem volna lenni, annyira nem is foglalkoztam vele.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- UHD filmek lejátszása
- One mobilszolgáltatások
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest