Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Najah, de egy kezdő nyilván nem ugyanazokkal a gyakorlat(variáci)okkal (vay súlyokkal) kezd, mint amit te csinálsz. Mint ahogy én sem 3-5 km-eket futok egy alkalommal, mint az, aki most kezd futni. Egy rendes futóedzésem órás időtartam fölött kezdődik, jó esetben legalább másfél óra, amiben már tempó, vagy fokozó is lehet egy kevés, a heti egy hosszú futás meg minimum 2 óra. Ez már nyilván fogyaszt is (cserébe állandóan farkaséhes vagyok), viszont egy kezdő ezt egy alkalommal sem fogja bírni, nemhogy hetente 4-6x. Lehet persze variálni belesétálásokkal, lassabb tempóval, vagy akár pihenőkkel, ez kb ugyanaz, mint könnyített verzióban végezni a saját testsúlyos gyakorlatokat. Nincs ezzel semmi haj, mindenki így indul, csak eleinte ez nyilván nem hatékony. Aztán bizonyis szinten már igen: nézz meg egy maratonistát/ultrafutót, csont és bőr mind, olyan mennyiséget futnak, semmi nem marad meg rajtuk. De ehhez már nem elég 1-2 év, meg a heti 4-6 edzés sem.
Amúgy meg ha sikerül energiadeficitet elérni, akkor nyilván fogy a delikvens. Hogy ez futással jön össze, gyúrással, húzódzkodással, vagy egyszerűen nem eszik, az mindegy, csak az nem mindegy, hogy melyik mennyire hatékony, vagy egészséges.
Emvy: Ez a része nekem sosem tiszta, de mivel a testsúlycsökkentést csak járulékos célként tűztem ki, és elsősorban fittebb, egészségesebb szerettem volna lenni, annyira nem is foglalkoztam vele.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- DOOM - The Dark Ages
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest