- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Egy óra, két rendszer
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Hát ugye az alkoholizmus nem mennyiség függő, szóval lehet hogy a felnőtt lakosság meghatározó részével egyetemben én is alkoholista vagyok szakmai megfogalmazásból.
De nincs rendszeresség, mert van hogy napokig se, aztán van mikor este a tévé előtt 2, nagyritkán 3 is.
Vagy a már említett "na ma már nem vezetek, hazaértem, lelökök egyet" kategória.Szóval inkább a sör üdítő, szomjoltó hatása hiányzik azt hiszem. Ha alkohol kellene, akkor ott a pincében pár ezer liter bor. De az nem üdít úgy. Vagy a fröccs igen, de azt csak hőségben inkább, meg fehérből. Most meg az még nincs kész. Csak a vörösből lehetne lopni.
Egyszómintszáz: ma hiányzott egy dobozos, jól esett volna.
ps.: az alkoholmentes javaslatod nálam nem nyerő, egyszerűen nem ízlik. Alkoholmentes búza kellene, annak jó íze van, de az meg drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- nVIDIA Geforce-osok baráti köre
- Formula-1
- League of Legends
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest