Hirdetés
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
A minőséget mindenki szereti és értékeli. A szakadék ott nyílik meg, ahol a vágyak és a lehetőségek görbéje találkozik. A szürke hétköznapokon nem kell a bélszín, jó a zöldbab főzi rántott parízerrel. Nyilván nem is tehetném meg, hogy minden nap a felső polcról egyek, de igényem sincs rá.
Este a munka után a kőbányai világos (tetszőleges teszkóban kapható cseh sörrel behelyettesíthető) is felüdülést okoz ha legurítom sec-perc alatt, kár belém olyankor a hypolt nedű (pláne ha nem is ízlik). Tele van a pincénk otthon borral (nem is rosszal), de ha úgy van, akkor én is veszek valami különlegeset a boltba és nem a sajátot iszom.
Valamiért a gyerek is vajjal kéri a kalácsot, nem libamájpástétommal, pedig azért a pirított édeskalács jó tud lenni vele. Ez esik jól neki.Csak azért mentem bele ebbe a csipkelődésbe, mert úgy éreztem a hozzászólásaidból, hogy csak az eltartott kisujjas fine dining meg gourmetkodás, meg a szopogatva sörözés tenné az embert. És szerintem meg nem.
Attól, hogy ki mit fogyaszt, (kinek mi okoz örömet) még nem lett senki se jobb, se rosszabb ember.És nyilván én is általánosítok, de véleményem szerint akik a prémiumnak mondott / tartott vagy éppen divatos dolgokat eszik, isszák, (a tágyalt kézműves vonalak pl.) kissé (nagyon) lenézően nyilatkoznak azokról, akiknek a sopronira, vagy tarhonyáshúsra futja, vagy éppen csak ahhoz van kedve. Ezért zavar a dolog, mint jelenség.
(mégmielőtt: írásban nem jön át, de nem veszekszem, hanem beszélgetek, szóval szmájli minden sor végére)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Silent Hill f teszt
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Android játékok topikja
- Gumi és felni topik
- Mini PC
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest