- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- A Honor profi iPhone másolásban
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
bugizozi
üzenetére
a Heineken múzeum tekintetében én is csatlakozom az előttem szólóhoz, nem igazán éri meg és egy csomó időt elpattintasz vele, futószalagon lökdösik az embert. inkább hajózzatok egyet a csatornákon, meg menjetek el a két nagyobb múzeumba (lásd fentebb) bepattintva is nagyobb élmény az előzőnél. egymás érik a frankó kocsmák, nevekre nem emlékszem (vajon miért), de egy pár sörfőzdeként is működik. egy kis google tuti segít a témában (craft beer, brewpub stb), én imádtam mindet. bulldog cofeeshopokat kerüljétek (kommersz és szar), ha inni és füstölni is akartok akkor google smoke friendly bars, amúgy nem illik elkezdeni tekerészni egy bármilyen kocsma teraszán, meg is kérhetnek, hogy álljatok odébb. egy előzetes kérdés nem bánt senkit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iPhone topik
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Apple Watch
- Milyen TV-t vegyek?
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Airpods Pro 3 eladó garanciával
- Lenovo ThinkCentre M725s Ryzen 5 Pro 2400G / 8GB DDR4 / 256 GB SSD + Lenovo LT1952p 192 monitor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Dual Sim 256GB Mint az ÚJ! (Gyári garanciával, Patika állapot)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest