Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
elképzelésem sincs, de az egész parkolásmizéria nagyon bosszantó. egy kerület, 440/ óra, de az utca egyik oldalán 8ig, a másik oldalán 6ig kell fizetni. ha fél6kor beállok és nincs 220ft-om csak 200, az nem elég nyilván. de ha 300 van akkor meg sok, és másnapra átugrik a számláló, de oda nem elég a 90 többlet, mert 110 a minimumdíj, így egyszerűen nem tudok legálisan parkolni. telefonnal tenném, a vodafone ügyfélszolgálatot felhívtam, azt mondták benne van a csomagban, semmi gond. ehhez képest mikor smst küldök, az a válasz, hogy ez a téma nincs benne a tarifacsomagomban. visszahívom az ÜF-t, azt mondják benne van. most akkor tényleg ott álljak fél órát, hogy ne csesszenek meg? nem tudok szolgáltatást vásárolni? de ha nem teszem, meghágnak? mi az isten ez? agyrém.
azt már nem is mondom, hogy bementem az OEPhez, hogy visszajelentsem magam a TBbe és végre be tudjanak jelenteni a munkahelyen. minden papírt vittem, mindennek utánanéztem a neten, a teve utcai központi ügyfélszolgálatnál mindent el lehet intézni. kivártam a sorom kb 1,5 órán keresztül az orkhadsereg közepén, mire le tudtam ülni, már nem mosolyogtam annyira, de azért illedelmesen köszöntem, s megkérdeztem a kedvesnek tűnő nénit, hogy hogy van ma... na ezzel azt hiszem el is vágtam magam egy örök életre.
papírt odaadta, kitöltöttem, nagyszerű, akkor nézzük, ja hogy kecskeméti lakhely... akkor köszönjük szépen és viszont látásra. ugyanis egészen egy hónappal ezelőttig a teve utcában tényleg mindenkinek mindent el lehetett intézni, de augusztustól már nem, csak a lakhelyileg illetékes hatóságnál lehet eljárni. tehát köszönöm szépen, semmi értelme nem volt, de legalább a parkolócetlim amit keservesen sikerült megvásárolnom, lejárt, és jól meg is szexuált az ellenőr.na ez az amit biztos nem fognak rajtam behajtani...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest