Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Ugy, hogy ugymond csapatepitenek. KB 8-asblokkokban veszik fel az embereket, es egyutt kezd a csapat. Az elso par het az bootcamp/ meg training. Ezert.
viszont most meg tok szwrul erzem magam,mert ugye az elsot visszamondtam, es hiaba nagyon jo emberek, ha ugy ereztem anyagilag, szakmailag is a masodik ajobb hely. Hogy emberileg melyik a jobb, ezt majd az ido eldonti ( glassdooron 4.9/5 a 2. hely ratingje is), az elso helyen nagyon kis csapat, kozvetlen , es nagyon EMBERI csapat volt, viszont szakmailag kevesbe eloremutato. MAr az ugynoktol meg a cegtol is kapom vissza, hogy 'we are very dissapointed', tenyleg vartak ram
Ez valahol jo erzes, de valahol meg tok rossz, hogy csalodast okoztam.
Ugyhogy most eszem egy kicsit magam ezen, mert utalok csalodast okozni. ( csak szobeli elfogadas volt az elso ajanlatra, meg nem kuldtem vissza alairva, szoval.... )
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest