Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz Viszlát #57896 üzenetére

Futáshoz hallgatok csak néha zenét (bár belegondolva már jó régóta nem is vittem magammal a fülest), van egy standard klasszikus és alter rock gyűjteményem, ritkán nyúlok bele szerencsére.

Lenox: Nyilván a megszokott, kedvelt kezelőfelület, a család gps-en keresztül nyomonkövetése (bár ilyen app már lehet, hogy van androidra is, nem tudom), és a közös platform a családi accountok közötti megosztás miatt is számít (nyilván ez is működik androidon is, megintcsak nem tudom, de akkor négy készüléket kéne egyben cserélnem, és buknám az eddig megvett appokat, zenéket). Sőt, ezek nekem többet nyomnak a mérlegen, mint a nyers hardverspecifikációk. Mindig mellbevág engem is, amikor látom, hogy az androidos csúcsgépek már 4k OLED kijelzővel jönnek, nyilván tudnám értékelni én is, de aztán amikor ránézek az almás kijelzőre, mindig megállapítom, hogy igazából nagy baj azért nincs. Teraflopokkal, meg megahertzekkel is hasonló a helyzet. Memóriakártya, meg kezelhető fájlformátumok is sokat segítenének, de ez iOS-en sose lesz, ebbe is már beletörődtem. Tárhelyből most már úgyis 32GB itt is a minimum, ez most talán egy darabig elég esz még, a 16 azért már nagyon szűkös volt. Fényképező megint olyan dolog, hogy hiába fejlődik rengeteget, ha tényleg valamit le kell fényképezni rendesen, akkor úgyis inkább viszem a belépő kategóriás tükörreflexes gépet, ami hiába volt olcsóbb, mint egy iPhone, mégiscsak célszerszám, és még nagyon sokáig semmilyen telefon nem ér a nyomába.

Timecsek, sry.

p

Új hozzászólás Aktív témák