Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Másfél éve laktunk már a lakásban, amikor rájöttem, hogy kénytelen leszek venni egy antennakábelt, hogy a fali aljzatból behozzam a ház tetején lévő tányér jelét, és nézhessük a foci eb-t. Amióta annak vége lett, azóta sem használtuk a tévét tévénézésre Netflix megy rajta, az XBox, meg a háziszerverről az innen-onnan beszerzett médiatartalom (főleg sorozatok), bár ebből nagyságrendileg kevesebb, amióta netflix van.
Szóval a nincs is tévém, és azon is csak a spektrumot nézem kitétel valahogy így néz ki szerintem. És ezzel a mi generációnkban szerintem nagyon nem vagyok egyedül.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Watch Ultra 2 (2023) GPS + Cellular, Black Titanium /1,5év Garancia!/ Akku 98%
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- MPG Z490 GAMING PLUS + Intel Core i7-10700K 8-Core 3.8GHz LGA1200 + Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB)
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- MSI GTX 1080 TI ARMOR videokártya, 11GB GDDR5X, 352-bit
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 17 Pro 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest