Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Macrodroid
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Persze ez is egy jó kérdés, hogy házasember miért nem mehet el a haverokkal bulizni? Főleg, ha van esetleg egy koedukált baráti kör, ahová a leendő ara is beletartozik. Ha nem, azaz, ha a leendő ara kiütést kap a baráti körtől, az megint egy érdekes kérdés, ami további, még érdekesebb kérdéseket is felvet. de így lassan 20 év házassággal a hátam mögött személy szerint nem különösebben éreztem magam soha behatárolva, ha bulizásról volt szó, persze az is igaz, hogy az 'elmegyek a fiúkkal részegen az árokpartra hányni, hogy másnap ne emlékezzek semmire' típusú mulatságok soha nem voltak az esetem, még ha részletekben néha sikerült is bizonyos vonatkozásban hasonló irányba elmozdulni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest