Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
A fullHD egyelőre elég, azzal teljesen elégedett vagyok, az alatt kezdi megérezni a szemem a minőségromlást. Netflixet nem tudom, milyen 4k-n, az én tévém csak fulllHD, tehát abban nézek mindent, de 48"-en az ennél gyengébb felbontás már szinte mindig kevésnek tűnik. A legkontrasztosabb, amikor darálsz egy sorozatot, a Netflixen nincs friss évad, megszerzed más forrásból, és arcon csap, hogy mi ez a minőség az eddigiek után?!
Notiból nekem anno felmerült a 2560x1440 (WQHD), nem is lett volna a gép árához képest otromba a felár, de a viszonylag kis kijelző, és a relatív gyenge VGA miatt inkább nem olyat választottam. Nem rossz ez a Spectre amúgy, az új verzió viszont már mindenben még jobb, és már oledes. Az egyetlen, ami fájóan hiányzik róla, az a natív dokkolás...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Sapphire PULSE RX 580 8GB Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciáva
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus 8/256GB Újszerű,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest