Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz emvy #56344 üzenetére

Mint irtam a 2015-2016-os ev olyan nagy valtozasokat hozott frontenden, mint az elotte levo 5-6 ev osszesen. Full stackesek nagy problemaja: sok dologhoz hozza tudnak szagolni, de igazan mélyen egyikhez sem.

Hiaba ereztem ugy, hogy hm, nem is rossz a js tudasom, bejott az angular, bejott a react, hamar-hamar tanuld meg gyorsan, ( plusz vegezd a devopsok munkajat is, konfiguralj vagrant boxot meg egyebet), es ugy erzem sok. Mult honapban volt egy PHP interjum, hat hatalmasat egtem ( Akkor epp fel eve egy sor php kodot sem irtam )

Mint korabban irtam, 10 honapot estem ki a gyerek miatt a munkabol, de kb olyana valtozas, mintha mikor leleptem volna meg benzines autok lettek volna, mikor visszajottem, mar repulo autok.

Szetforgacsolodott a tudasom, legalabb 2 php frameworkon dolgoztam ( ebbol egyik uj volt nekem, symfony), bejott a doctrine, composer, npm, gulp, react , aztan vissza angularra picit, de arra nem volt ido, hogy az alapok rendesen meglegyenek. Gyerek mellett otthon nincs ido pluszban tanulni, mikozben kb az van , amit hollo is mond, hogy self learn, probalom masok kodjabol megerteni, hogy hogyan is mukodik a dolog egy-egy adott projekten.

Kicsit mar sajnalom, hogy anno nem a JAVA-t vagy a C#-t valasztottam....:? ( mintha kicsit stabilabb lenne)
    ---------------------------
    Sajnos nem tehetjuk meg, hogy nyaraljak, UK-ben egy( tobb) kisgyerek anyagilag leamortizalja az embert. Egyszeruen egy fizubol nem tudnank megelni, pedig ugye mind atlag felett keresunk. ( megha alulfizetve is, mindketten). A masik meg , hogy babat varva az ember nem pattog. Pedig mar erik a munkahelyvaltas igy 5 ev ittlet utan.

Új hozzászólás Aktív témák