Hirdetés
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett tette le a voksát
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
En ennyire melyen nem foglalkoztam vele. Megvettuk, bekotottem az akksit, bedugtam, akksi tolt, cuccok radug. Megy ameddig megy. Ha ejjel aramszunet van, es lemerul, akkor reggel vissza lesz kapcsolva. Ha megy, akkor jo, ha nem akkor csere. Ha napkozben van aramkimaradas es athidalja, akkor jo.
Ket eve csinaltam atofogo tesztet a szunetmentesekre, ami annyibol allt, hogy betapot megszuntettem, es megvartam, amig lemerul. Teszteltem, hogy meddig birjak, erre kijott 10 perc es 1 ora kozotti ido is, termeszetesen terhelestol fuggoen. (ezt mondjuk meg lehetne csinalni evente is es ahol nagyon csokken az intervallum, az lassan cseres lehet)
Hozzateszem, hogy bar ezek sajnos nem arra valok, hogy hosszu kiesest athidaljanak, - es hiaba magyarazom el a kollegaknak, nem ertik meg - hanem hogy ha elmegy az aram biztonsagosan le tudd kapcsolni a ra dugott eszkozoket es ne azt varjak meg, amig szegeny elhalo sipolasok kozepette megszunik mukodni.
Szakuzletre olyanra gondoltam, ahol mondjuk akksikkal foglalkoznak. [link] Szerintem ezekben nagyobb esellyel kapsz jobb tanacsot es arat, min egy hagyomanyos pc boltban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- MacBook Pro 14" M4 16GB RAM 512 HDD (asztrofekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 85% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest