Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
En ennyire melyen nem foglalkoztam vele. Megvettuk, bekotottem az akksit, bedugtam, akksi tolt, cuccok radug. Megy ameddig megy. Ha ejjel aramszunet van, es lemerul, akkor reggel vissza lesz kapcsolva. Ha megy, akkor jo, ha nem akkor csere. Ha napkozben van aramkimaradas es athidalja, akkor jo.
Ket eve csinaltam atofogo tesztet a szunetmentesekre, ami annyibol allt, hogy betapot megszuntettem, es megvartam, amig lemerul. Teszteltem, hogy meddig birjak, erre kijott 10 perc es 1 ora kozotti ido is, termeszetesen terhelestol fuggoen. (ezt mondjuk meg lehetne csinalni evente is es ahol nagyon csokken az intervallum, az lassan cseres lehet)
Hozzateszem, hogy bar ezek sajnos nem arra valok, hogy hosszu kiesest athidaljanak, - es hiaba magyarazom el a kollegaknak, nem ertik meg - hanem hogy ha elmegy az aram biztonsagosan le tudd kapcsolni a ra dugott eszkozoket es ne azt varjak meg, amig szegeny elhalo sipolasok kozepette megszunik mukodni.
Szakuzletre olyanra gondoltam, ahol mondjuk akksikkal foglalkoznak. [link] Szerintem ezekben nagyobb esellyel kapsz jobb tanacsot es arat, min egy hagyomanyos pc boltban.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest