- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
En ennyire melyen nem foglalkoztam vele. Megvettuk, bekotottem az akksit, bedugtam, akksi tolt, cuccok radug. Megy ameddig megy. Ha ejjel aramszunet van, es lemerul, akkor reggel vissza lesz kapcsolva. Ha megy, akkor jo, ha nem akkor csere. Ha napkozben van aramkimaradas es athidalja, akkor jo.
Ket eve csinaltam atofogo tesztet a szunetmentesekre, ami annyibol allt, hogy betapot megszuntettem, es megvartam, amig lemerul. Teszteltem, hogy meddig birjak, erre kijott 10 perc es 1 ora kozotti ido is, termeszetesen terhelestol fuggoen. (ezt mondjuk meg lehetne csinalni evente is es ahol nagyon csokken az intervallum, az lassan cseres lehet)
Hozzateszem, hogy bar ezek sajnos nem arra valok, hogy hosszu kiesest athidaljanak, - es hiaba magyarazom el a kollegaknak, nem ertik meg - hanem hogy ha elmegy az aram biztonsagosan le tudd kapcsolni a ra dugott eszkozoket es ne azt varjak meg, amig szegeny elhalo sipolasok kozepette megszunik mukodni.
Szakuzletre olyanra gondoltam, ahol mondjuk akksikkal foglalkoznak. [link] Szerintem ezekben nagyobb esellyel kapsz jobb tanacsot es arat, min egy hagyomanyos pc boltban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Milyen monitort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest