Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
En ennyire melyen nem foglalkoztam vele. Megvettuk, bekotottem az akksit, bedugtam, akksi tolt, cuccok radug. Megy ameddig megy. Ha ejjel aramszunet van, es lemerul, akkor reggel vissza lesz kapcsolva. Ha megy, akkor jo, ha nem akkor csere. Ha napkozben van aramkimaradas es athidalja, akkor jo.
Ket eve csinaltam atofogo tesztet a szunetmentesekre, ami annyibol allt, hogy betapot megszuntettem, es megvartam, amig lemerul. Teszteltem, hogy meddig birjak, erre kijott 10 perc es 1 ora kozotti ido is, termeszetesen terhelestol fuggoen. (ezt mondjuk meg lehetne csinalni evente is es ahol nagyon csokken az intervallum, az lassan cseres lehet)
Hozzateszem, hogy bar ezek sajnos nem arra valok, hogy hosszu kiesest athidaljanak, - es hiaba magyarazom el a kollegaknak, nem ertik meg - hanem hogy ha elmegy az aram biztonsagosan le tudd kapcsolni a ra dugott eszkozoket es ne azt varjak meg, amig szegeny elhalo sipolasok kozepette megszunik mukodni.
Szakuzletre olyanra gondoltam, ahol mondjuk akksikkal foglalkoznak. [link] Szerintem ezekben nagyobb esellyel kapsz jobb tanacsot es arat, min egy hagyomanyos pc boltban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest