- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nintendo DS-sel pózol egy OnePlus
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- iPhone topik
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ennek az a párja, hogy az orrfolyás éjjel sem áll meg, viszont remekül eldugít, és emiatt szájon át lélegzik a beteg. Kivéve amikor hanyatt, mert akkor folyamatosan nyeli.
De ha szájon át lélegzik, akkor reggelre centi vastag fehér nyálkrém szárad a szájára, amit a fürdőben 4 percen át próbál körömmel levakarni. Esetenként azt álmodja, hogy van egy kút amiből iszik mert kurvaszomjas, és kiszáradt a szája, de hiába szürcsöl a tenyeréből, a szája nem lesz nedves a víztől. És természetesen a tüdejében felgyűlő cucc is lefekvéskor megindul kifelé, az elalvás másodperceiben, vagy azt követő első 2 percben azonnali kilégzés végén jelentkező köhögőrohamot indítva. Ettől meg a vacsora gyanánt elfogyasztott tea dugdossa kifelé a periszkópot.De nem is erről akartam beszélni.
Két hete Pesten jártam, egy szombati születésnapozás után a vacsorát valahol a városban akartuk elkölteni. Én már hónapok óta próbálom rávenni a társaság magját valami javasolt helyre, de eddig mindig mellékvágányra mentünk. Na majd most. Megcéloztuk a Blue tomatot. "Menjél előre, te vagy itt ismerős" - a környéken se voltam 10 éve... Nyomom be az ajtót, megáll a kezem: "Tisztelt vendégeink, bankkártyát jelenleg nem áll módunkban elfogadni". Kinél van 4 emberre való KP? Senki? Viszlát. Túloldal jó lesz? OK. "Jóestét kívánok, mit parancsolnak? Hát még nem vagyok olyan helyzetben hogy parancsoljak, de ha lenne egy szabad asztal ahol elkölthetnénk vacsoránkat, elszürcsölnénk italunkat... Sajnos minden foglalt, esély nincs a közeljövőben.. Kösz, viszlát." Így lett a közeli Lecsó. Nem mondom, hogy teljesen lenyűgözött, mert pl. a hátszínt marha keményre készítették, de ízre amúgy kellemes volt, csak hát érezhető hogy lavírozik a szocreál és a kicsitmodern között, hogy ne kizárólag az NDK visszajáró nyugdíjasokat, hanem a fiatalabb generációt is vendégül lássa. És nem magyar vendégekre terveznek az látszott. Kiszolgálás megfelelő volt, egyedül az nem tetszett (a kemény marhán kívül), hogy valahonnan folyamatosan huzat jött. Viszont volt hely, és lehetett kártyával fizetni. Én meg elfelejtettem borravalót adni. Pedig nem direkt, mert akartam, de többiek legalább adtak. Majd legközelebb.
Legközelebb foglalunk asztalt(még ha 2 órával előtte döntjük is el, hogy hova megyünk), és rákérdezünk, hogy aznap fizethetünk-e kártyával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- E-roller topik
- Borderlands 4
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo DS-sel pózol egy OnePlus
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 11 128GB piros (PRODUCT RED) színben
- Samsung Galaxy S25 512GB HIBÁTLAN!ÚJSZERŰ!Kártyafüggetlen
- Iphone 13 White 128Gb újszerű állapot, független
- Apple MacBook Air 2025 13.6" M4 10C/8C - 256 SSD - 16GB RAM - 3 ÉV GARANCIA
- ZOTAC GTX 670 AMP! Edition 2 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ha szájon át lélegzik, akkor reggelre centi vastag fehér nyálkrém szárad a szájára, amit a fürdőben 4 percen át próbál körömmel levakarni. Esetenként azt álmodja, hogy van egy kút amiből iszik mert kurvaszomjas, és kiszáradt a szája, de hiába szürcsöl a tenyeréből, a szája nem lesz nedves a víztől. És természetesen a tüdejében felgyűlő cucc is lefekvéskor megindul kifelé, az elalvás másodperceiben, vagy azt követő első 2 percben azonnali kilégzés végén jelentkező köhögőrohamot indítva. Ettől meg a vacsora gyanánt elfogyasztott tea dugdossa kifelé a periszkópot.