- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pttypang
üzenetére
Azóta ezen gondolkodom, hogy mi az amihez nem jo a természetes fény, csak az irányított mesterséges. Mondjuk fénykép előhíváshoz esetleg vagy kannabisz termesztéshez..
talán gyémánt válogatáshoz...
Biztos szokás kérdése, én nem nagyon tudom elviselni ha egy lakás túl sötét. Igénylem a fényt a napfényt.Na és most szerkesztésben kipróbálom milyen az hogyha nem kézzel gépelek hanem hangosan próbálok írni. Egyelőre marha jó már csak azt nem tudom hogy hogy lehet vesszőt tenni vagy pontot a mondat végére mert ha nem kézzel teszem a pontot akkor nem tudja hogy mikor van a mondat vége pont pöttyös mondat vége and finish hát ezt nem tudja kettőspont zárójel bezárva
Hát ez nagyon vicces hogy nem hibázik de azért most egy kicsit kiszúrók vele kurvajó és magától egy beírja na jó azért nem tökéletes de rohadt kicsi a hiba arány
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

talán gyémánt válogatáshoz...