Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramius
őstag
Ajánlom figyelmetekbe (főleg Thrawn-nak) a 3. komment első mondatát

-
-
Bash
őstag
Kész az ebédem: 1,13 kg spagetti és fasírt paradicsomszószban, tetején 25 dkg mozzarella.

-
venember83
nagyúr
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Leiszom magam a sárgaföldig, beülök az autóba, bezúzok melóhelyre, felborítom a technológiát, összeverem a kollégákat, majd az eseményekről készült videót fellövöm Youtube-ra, hogy kellően nagy közönséget kapjak

De az is lehet, hogy csak bemegyek melózni
Racecam: Hosszabb, mint zöld

#5579: Az olyanokból lesznek a katasztrófatúristák, mint Te

-
Racecam
nagyúr
Sziasztok!
Megébredtem, de nem.
Vagy érdemes?
-
rarri
senior tag
Mentem, majd jövök...

-
Ramius
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Az szép...
Némi vidám vaságy és faragott bútor cipelés után még egy windows-zal is megküzdeni - jó multság, férfi munka lehetett

Rarri: máris itthagysz minket?

-
venember83
nagyúr
A vicc csak az, hogy csupán egy win cd-m volt. Így formázáson és particionáláson kívül nem sok eszköz állt a rendelkezésemre. Meg az imák, persze.
Délelőtt költöztetés volt és ha már itt voltam, akkor az unokatestvérem megkért, hogy rakjam rendbe a gépét. Úgy néz ki sikerült.
Vadászmester nincs, de van kis pálesz, jó konvertibilis internesönöl kredit. -
rarri
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
És melyik az első 3 ?

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Az pozitív
Kis sikerélmény a nap végére 
Ma már én is végére értem a teendőimnek - a főnököm gépe is teljesen rendbe lett téve ( kaptam érte némi májgyilkost, ami alighanem sokáig kitart mostanság, mert ránézni sem bírok ( Jägermatyi ))
Még lenyomok egy utolsó éjszakás műszakot és holnap a pihenésé lesz a főszerep

Szerk.: Mi jót csinálsz Szolnokon?

Azt hiszem ideje lenne beruházni egy új vinyóba - ugyan a HDSentinel még nem reklamál és bekapcsoláskor a SMART is hallgat, mégis erős a gyanúm, hogy a végét járja - kezd nagyon reszelős hangja lenni
bolondember #5566: nézd meg jobban azt a kapucnit mégegyszer
Vazz - majdnem én is elírtam
-
-
alitak
senior tag

-
venember83
nagyúr
Szevasztok offoló népek, mizu?
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Neked ma mid van?

-
Bubu79
addikt
Olyanok vagytok...
Hiszen ezek a sorozatok tele vannak életszerű helyzetekkel, feszültséggel, mesteri színészi alakításokkal és páratlan fordulatokkal 
Teljesen kiszámíthatatlan a cselekmény - igazi csemege a ki-kivel, mikor és meddig témakör, valamint a forgószínpadszerűen lassacskán mindenki mindenkivel szellem.
Ti vagytok a közönség szégyene, a fikázók gyülekezete - én kérek elnézést a nevetekben a rajongóktól

Ramius: te jó ég - így már érthető

Thrawn: elsuvasztott névnapja - mert csak papíron használja a Zoltánt, meg ilyenkor, berúgáskor

-
Ramius
őstag
Egy elírásra próbáltam felhívni a figyelmedet.

Ez legalább annyira jó volt mint valamelyik reggel a bumerángban, amikor Voga megkérdezte Edinától, hogy "mitől enyves a puncid?"

Állítása szerint pulcsit akart mondani, ugyanis fák ölelgetéséről volt szó. Na, akkor kellett megállnom a kocsival, úgy röhögtem
-
rarri
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Nekem a " Donnie Darko " a kedvenc filmem.

-
Gyuri27
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Ezt már csak a jóbanrosszbanban (by Máté K) tudja űberelni

-
rarri
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Oké, bár szerintem az itt tartózkodó fekete bárány nem ijedős...

Bubu: Helló!
-
Ramius
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
mit ne tépjen le?

-
rarri
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Hallom, valakinek meg kellene most húznom a fülét...
BOLDOG NÉVNAPOT! 
-
1010
őstag
kiborult a kamrába a leves
de jött a kutuyska felnyalta mindet
takarítani se kell -
pH érték
aktív tag
Nem jut eszembe egy szám címe, előadója. A klip arról szól, hogy van egy vak dobos az aluljáróban, akinek a pénzét egy fekete el akarja szedni.

-
csapos2
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
volt picuri?
-
1010
őstag
-
RexpecT
addikt
-
csapos2
addikt
-
VoDaFoNe
aktív tag
megin' éhes vagyok

-
Bubu79
addikt
Rarri! Meghallgattam a házi feladatomat

Végighallgattam az Adj új erőt című albumot és meglehetősen vegyes eredményre jutottam

1. A dalok jó része tetszik
2. Sajnos nem Kalapács Józsi adja elő őket
Konzekvencia: ha nem Pokolgépnek hívnák a zenekart, hanem valami másnak, akkor talán megtérnék. Sajnos zsenge ifjúkoromban annyira belém ivódott a Kalapács Józsi féle Pokolgép hangzás, hogy az újat nem tudom annak tekinteni

-
RexpecT
addikt
Ha jobban töltögetek a belembe - ahogy tegnap is tettem - másnap egésznap éhes vagyok.Még jó,hogy este megyünk családi vacsorára
. -
bolondember
MODERÁTOR
hát, azt hiszem találkozunk - előbb, mint gondoltuk...
Tutifix, h vasárnap 19:00 CET után egy perccel egy meg nem nevezett hatóság összefogdossa a nem szavazókat (lásd még Téged, engem, kollégám) és egy táborba zárnak, ahol napi 20 órában szavazásra buzdító filmeket kell néznünk, és nem adnak fehér kenyeret, csak barnát (ami engem nem zavarna
)

-
bolondember
MODERÁTOR
-
Kazimír
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Amennyire a vastagbetűsen kiemelt rész utáni mondat is komolyan vehető?
A lényeg az első bekezdésben olvasható.És az Index mindig mindent jól/jobban/legjobban tud, igaz?

RexpecT: Igazad van, hagyjuk akkor.
-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Szerintem a vastagbetű utáni mondat is nagyon fontos.

-
ngabor2
nagyúr
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Kazimír
üzenetére
idézet innen:[link]
Péntek éjfélkor fejeződött be a március 9-i népszavazás kampánya. Az urnák lezárásáig, vasárnap este 7 óráig tilos a választói akarat befolyásolása.
Magyarán ez azt jelenti, hogy ne osztogasson a népszavazással kapcsolatos szórólapot, ne szervezzen nyilvános fórumot a népszavazási kérdések támogatására vagy elutasítására, ne adjon pénzt senkinek, hogy az önnek tetsző válaszra adja szavazatát, és ne szervezzen buszos szavaztatást tömbházban, nyugdíjasotthonban vagy más közösségben élőknek.
Sőt már az is kampánycsendsértés, ha közéleti kérdésekben passzív szomszédját kedvesen vagy gorombán szavazni invitálja, úgyhogy ne tegye! Ha az utcán politikussal találkozik, ne fogadjon el tőle édességet.
Kampánycsendsértést az Országos Választási Bizottságnak vagy valamelyik területi szervezetének jelenthet. A kampánycsendsértésnek, azonkívül, hogy megállapítják a tényét, egyéb szankciója nincs.
külön felhívom figyelmed a vastagbetűs részre.

-
csapos2
addikt
A Télapó, az egy nagyon jó EMBER, ha ebédelni kell tudja, hívni kit kell.
-
Kazimír
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Rosszul tudod. Mármint azt, hogy a szavazásra buzdítás kampánycsensértésnek számít. Az lenne az, ha valamelyik válaszra buzdítanálak. A népszavazás a demokratikus jogokkal való élés, és mint ilyen állompolgári kötelesség. Ha már "kidobták" rá a pénzt, akkor pedig mindenképpen..
ngabor2: Az Eon az nem Zrt?
Bubu79: Csak egy tévhitet próbáltam meg eloszlatni. Baj?

-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ma esti TEÁZÁS, nem?

Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Olyan antiszociális vagy... Az ember próbál megvigasztalni, erre ez a hála 

(én diesel párti vagyok)