Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazimír
őstag
válasz
RexpecT
üzenetére
Én is. De adódhat úgy, hogy hirtelen akárhova el kell menni/vinni valakit (igen, akár nagyvárosba is) és olyankor nem árt, ha gyakorlattal is rendelkezik az ember.
Ha leteszel egy nyelvvizsgát, aztán nem gyakorlod a nyelvet, akkor megkopik az addig szerzett tudásod. Ugyanaz.
-
7
addikt
válasz
RexpecT
üzenetére
De nem akar. Leírta, hogy miért vezethet csak automata váltósat. Egészségügyi okai vannak, talán valamelyik blogbejegyzésében is elmesélte abban az időszakban, amikor mindenki a mandulaműtéteket meg egyéb dolgokat írta ki magából.

Mod: Kalandor, hova tűntek az írásaid?

-
venember83
nagyúr
De kreatív ma mindenki...

-
tildy
nagyúr
Boldog névnapot minden Tamásnak.

-
RexpecT
addikt
Megvan a jogsim!

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Kazimír
üzenetére
olyan 110-120 szelet lapocka, változó méretben (12kg), meg 63db csirkecomb (alsó-felső vegyesen, 8kg). nomeg egy kiló gomba, fele laska, fele csiperke.
a tárcsának valszeg gázzal, a grillnek természetesen faszénnel.
ja, a végén majdnem 50 fő jött össze... érdekes játék lesz... a házikó max 20 főre van hitelesítve.
-
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Oda raktam , mert itt mindig sír a szája az amcsiba szakadt honfitársaknak, hogy de lassú a kepfeltoltes.
no majd cisnálok valami fasza kis képmegosztó siteot, aminek a sebessége is jó

-
bnss
veterán
Reggelt!
(#4767) Hold: jó reggelt, megkopasztottak?

-
AMD Power
titán
Jól kezdődik a reggel. Anyunak megy a hasa és hány hozzá....

-
Sipi16
őstag
Jó reggelt!
Már túl vagyok egy törin meg most ülök számtechen...Hold: Még mindig betegeskedsz?
-
Hold
őstag
Álmos reggeleken szar felébredni, tisztára hétfő hangulatom van, ugye nem az van ?
Sziasztok -
Racecam
nagyúr
'Reggelt!!
-
ngabor2
nagyúr
jó reggelt azoknak, akiknek ez a nap még munkanap

-
Kazimír
őstag
Jó reggelt a hét utolsó munkanapján!

-
venember83
nagyúr
Ló leggelt!
-
Csyppa
senior tag
Na, má' csak ez a nap...
Jó reggelt!
-
poffsoft
veterán
"Az áruházban feltüntetett árak érvényes fogyasztói árak. Amennyiben azonban technikai hiba miatt téves ár jelenik meg az áruházban, az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon (vagy e-mail-ben) megkeressük Önt. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek."
terms&conditions....
vagyis a válasz: nem.
-
klepto
addikt
-
Bash
őstag
Nálunk úgy van, hogy nyomtatási hibákért nem felelősek, nem kötelesek honorálni az árat. Az eljárás viszont bolt-, ember- és helyzetfüggő. Volt már olyan, hogy megkaptam az elírt áron a terméket, volt olyan is bőven, hogy simán törölték a rendelésem, és volt olyan is, hogy amíg tartott a készlet addig megkapták az emberek a rendelt terméket, és az összes többi rendelést pedig törölték. Sokat nem tehet az ember, jelentettem a számomra kedvezőtlenül eljáró boltokat BBB-nél, és ennyi.
-
poffsoft
veterán
-
tiv83us
veterán
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Jogászok segítsetek!
Mi van akkor, ha egy online áruház elírja egy terméke árát, és én megrendelem? Kötles azon az áron, amin megrendeltem leszállítani (pl. 160.000.-Ft-os terméket 1.-Ft-ért), vagy hivatkozhat hibás árra, és elálhat a vásárlásom teljesítésétől?
A vásárlás menetét végigvittem, kosárba betettem, kiszállítási lehetőséget kiválasztottam, és a rendelést feladtam, visszaigazoló e-mail a megrendelés tényéről megkaptam!
Ha ezek után el akarnak állni a megrendelés teljesítésétől, beperelhetem őket szerződés szegésért? -
poffsoft
veterán
Szép reggelt az összes nagybetűs ÁMERIKAINAK!
Kékelfet kimondottan régen láttam errefelé????
yetike: az annak a védernek a lánya, aki benne van a centrifugába'?
-
tiv83us
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
A Baratok Koztrol mar nem is beszelve

Tenyleg azota tortent valami, hogy az a renszarvasfeju gyerek /Almos, vagy Akos
/ leesett az epitkezesen a tetorol es akkor Hoffer Misi nagyon szomoru volt.Meg meg a Dallas hianyzik pentekenkent.
Dzsoki odamegy Ray Barnes-hoz;
-Te, Ray, palik a szad
-Dehogy palik Dzsoki, hulye vagy
-Pedig Ray Pal.../Jovan, tudom szar volt, megyek inkabb mosni
/. -
Bash
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Gondolod, ha az amerikai sorozatok nem érdekelnek, pont a magyarok fognak? Nem hoznak lázba egyáltalán, cserébe viszont töltött káposztát vacsorázok.

1010, -=Lord Tom=-!
Amerikai régióbeállítással megpróbálnátok? -
philoxenia
MODERÁTOR
Jó éjszakát! Reggel ötkor ébresztő...

-
1010
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
a fenét
ők azt huzzák le
mi meg a hous-t
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Régen volt, tán igaz sem volt.

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
hálistennek nem, egy lájtos sörözésből jöttem haza (2 zsiráf+1 korsó, 4 főre)..
@Mityuláty: volt, h érdemes volt...

-
1010
őstag
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
nem baj majd megvesszük itunes ban
becsületesen
bár magyaroknak elvileg azt se lehet csak gift card al és hamis címmel regelve -
neduddki
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
HI!
Jo kis ts-ek:- )))
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
Itten kerem kerem a szeleslatokoru mernokkepzes van! /a 90es eve kozepen meg az 50es evek elvei alapjan oktattak a motortervezest:- (((/
udv
neduddki
p.s. na jo ezek kozgarazdak votak
mod: amugy eveklel elzott mikro az epson 735osk megjottek en probaltam a wifi-s osszekottetesre raszoktatni a nepet a latotyokkal, de nem vot nagy siker, maratt a mazzag
-
Bash
őstag
Minden nagyobb sorozatot meg lehet nézni on demand, kell ennél több? Egyébként amilyen jól el vagyok látva egyetlen sorozatot sem nézek, sőt azt sem nagyon tudom, hogy mi a választék, és miről szólnak.
Amikor legutóbb Magyarországon jártam még voltak bíróságok, és nem láttam nagy tömegeket bevonulni, hogy döntsenek egy-egy lopási ügyben. Ez is megváltozott volna?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Dolgozol? Nekem meg fekünni kéne, reggel ötkor kelés...
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Mikor volt?

-
bolondember
MODERÁTOR
elolvasva ezt a pár hsz-t, azt hiszem, nem érdemes visszaolvasni jobban...

-
neduddki
nagyúr
HI!
LEgelnek:- )
Ma ativtak a 413ba, hogy nem muxik a projector,mert nemkap jelet,atmegye projector bekapcsolva es szmol vissza hogy jel hianyabn kikapcsol, odamegyek a magasan kavalafikat bandahoz, erre mit latok a laptotyba a tap be van dugva, de a monitorkabekl ma NEM:- (((udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
Retekn jo volt ez a Hazon kivul a tomegkozlekedesrol:- )
Orosz Csaba nagyon kedves ismeros akar tanszeki akar szemjjes szintel
Marci /Wintermantel Zsolt/ meg meg regi kari esmeros:- )
Remelm Csabaek nagyin komojjan benne lesznek az emlegettte konferenciban, meg valszeg mi is bele kerulunkudv
neduddki
mod: es ki ez a fekete cica aki a fogyatekosriportban van???:- )))
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nekem jó szokott lenni, viszont az imageshack meg lassú, de nagyon. Mondjuk a Youtube nem, de az gondolom földrajzilag jobban elosztott.
Jó lenne egy valóban multiplatformos böngésző, ha minden ugyanúgy jelenne meg, minden platformon. Persze ez Redmondban általában úgy műxik, hogy mindenki használja az övéket.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Racecam
nagyúr
Ne vátoztassunk semmin!!
Minden jó ahogy van. -
-
válasz
philoxenia
üzenetére
én a koliban csináltam ilyet

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

:
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.