Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android szakmai topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- VoLTE/VoWiFi
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazimír
őstag
Jó reggel! Jót tett a 7 óra alvás, ezt ma/holnap is meg kell ismételnem

-
Racecam
nagyúr
Jó reggelt!
-
tbs
addikt
...
reggel
ágyban
mellette
merevedés
- derék -
kelni
elmenni
munkába
kemény
- fáj -
... -
NoLF
veterán
á
-
tiv61us
őstag
azt birom, a fiam tuti alszik
olyan honapja valami 2 merfoldre suhamt el a tornado, minden suvitett sipolt, a tv szirenazot percenkent
reggel kerdeztem na mi van
aszongya almos voltam mi tortent?
mindent felboritott a szel stb.
na most is tuti alszik
2 percenkent nyomjak a tv-ben, meg Indianaban van
remelem nem erre jon -
Thrawn
félisten
Nem megyek 8-án túrázni

-
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Én nem tudom, hogy mitcsinálok, talán egyre jobban mikulásodok.
Fanta finom, de régebben kimarta a torkomat, ha ittam. Most nem marja.
Aki kapja, marja!Csipogó: Csoki az mindig van itthon, ha máshol nem a puttonyomban egy kis maradék. Éljenek a rossz gyerekek!
u.i.: Offos vagyok, nem sztrájkolok, nem szava....
-
tiv61us
őstag
puttonyos
holnap sztrajk van, nepszavazas, vagy csak offos vagy? -
Bubu79
addikt
Bevallom, nem volt ismerős a szöveg, némi keresgélés után pedig az is világos lett, hogy miért: ez már Kalapács Józsi utáni Pokolgép nóta volt - és számomra a régi gép volt az igazi

Racecam #4263: Kétségtelen, hogy az általad említett verzió sokkal kiforrottabb, mint a megelőző idézet volt

-
Racecam
nagyúr
-
Bubu79
addikt
Nagyszerű. Megy minden rendben.
Kispál és a Borz koncert az M1-en - tulajdonképpen nem is olyan pocsék első éjszakás műszaknak

tivsr: Lazio? Márminthogy foci? Nem vagyok nagy focikedvelő - mondhatnám úgy is, hogy utálom

-
Racecam
nagyúr
Kicsit leült a topic, talán nekem is aludnom kellene...

-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
HI!
Engem sem az zavar sot tamopgatom ezekt az embereket amennyre csak lehet
udv
neduddki
mod: szeritnem sem csak a nehefejuek ellen hoztam fel:- )))
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére

neduddki: Nem az zavar, hogy fogyatékossága ellenére igyekszik elvégezni az egyetemet, hanem a hozzáállása a dolgokhoz ("más majd megcsinálja nekem, minek törjem magam?"). Meg az, hogy engem is bajba sodort ezzel.
u.i.: Igaz, hogy Beethoven süket volt (pontosabban: lett), de rendkívül jó belső hallással rendelkezett, így nem tartozik az általad említett kategóriába.
Én is megyek szunnyadóba. Jó éjt mindenkinek!
-
venember83
nagyúr

-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
HI!
Pon errol beszeltun tamogassuk a fogyatekkal eloket, de tan egyetemre nem kelle ojjanokat tamogatni akiknek erre a kepessegei nem fellenek meg. /felrertesek elkerulese vegett igrns minden tisztletm az ovek, de amiben korlatova vannak (nem biszto hogy a fogyatekossaguk miatt) azt nem kene erolteteni,de erre lehet Betovennel peldalozni/
udv
neduddki
p.s. aki ebbol nem erti allaspontomat az huzzon magara egy takrol oszt alugyon ebbol en nem fogok vitat nyitni hogy mekkor ze meg hoze vgayok
-
RexpecT
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Én megmondanám neki, hogy attol hogy nyomorék semmi nem jogosítja fel arra hogy nyomorékul is viselkedjen
. -
neduddki
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
HI!
Ez magyar tv-be van??? hinny ehog hianzik nekem a tv-zes:- )))
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
hI!
NA ma meg lettem dicserve, hogy millenprofi vagyok ez orom es bodota, de az a baj hogy a kollegat tobbet nem lessuk szinpadon:- )))
udv
neduddki
-
FehérHolló
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Áh...
Röviden: Van egy fogyatékos csávó az évfolyamon. Alig tud járni és beszélni, írni meg egyáltalán nem. 2 hete megkért, hogy segítsek neki leírni egyik tantárgyból a kiadott házit. (Hetente újat adnak ki, összesen 10-et.) Természetesen fingja nincs az anyagról, én csináltam meg neki az egészet. Még azt is 10 percig magyaráztam, hogy az c*X X-szerinti deriváltja miért c... Ráadásul eddig még semmit nem köszönt meg.
Mindegy, azóta mindenért engem ugráltat és egy ilyen embernek hogy mondja meg az ember, hogy "öreg, csesszed meg, a 15 perces szünetekben hugyozni nem tudok elmenni, mert neked hozok hamburgert a büféből meg kólát az automatából". Mindegy, részletkérdés. Ma kiderült, hogy ugyanahhoz a javítóhoz került mindkét (majdnem teljesen egyező) házifeladat az én kézírásommal. Retorzió akár passzív félév is lehet számomra, ha nem sikerül kimagyarázni.
Szar az élet. -
RexpecT
addikt
Jee elb@sztak valamit és 4/2 es netem van
. -
Winner_hun
félisten
Olyan gyári plotter nyomtatásról lemaradt vonalakat huzigáltam hogy megyek aludni. Még jó hogy péntekre kell, bár már nincs sok hátra.
-
Racecam
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mi a gond?
Bántott valaki?
Mert akkor szólj csak nekem, súlyzóztam a héten.
-
7
addikt
Na... javarészt megvagyok a BSD belövésével, már csak 2 gondra kell megoldást találnom: egyik a locale beállítása (terminálban nincs ő-m meg ű-m), másik pedig a touchpad beállítása

-
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Jah...szar az élet, annak meg szaga van. De addig örülj míg érzed. Ha nem éreznéd, akkor már te is büdös lennél.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
affenétnem.
-
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Melyik részed, a szokásos?
Tater: Jó lenne összekapnád magad!
-
FehérHolló
veterán
büdös! .
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Kiscsávó! Vak vagyok, vagy még nincs írás?
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Legalább tisztában van a vonzereje mivoltával.
Különben tényleg nem tudom miért nézed, BL volt, az ne mondjam hányszor jobb program. -
Racecam
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Nem hagyom, a nemi szervét ne ajánlgassa étkezési célokra az ellenfélnek, mert ez minden csak nem kultúrált szurkolás. Utálom az ilyet!
Ráadásul a meccs is nagyon "barátságos" volt a játékosok tisztelték egymást, semmi durvulás nem volt. -
bolondember
MODERÁTOR
fura ez az "Igazság ára" című műsor.
egyrészt űbergáz, h ilyet nézek, másrészt meg mégis vonzza az embert, h milyen idióta kérdéseket tesznek fel.
Csajszi:
-inkáb a (szilikon)melleiért szeressék, mint az eszéért
-rockzenészekkel fekszik le
-több férfival is
-és erre elsírja magát, amikor hamis a "fizettek már neked szekszért" válasza.És ami dúrva: apja nem vígasztalja, oda se megy, semmi. Látszott rajta, h nem is ismerte a lányát, s most leírta magát elötte...

Ne. ne kérdezzétek miért nézem. El is megyek inkább fogat mosni.
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Nevetek, sírok, meg vagyok hatva.
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Csak ne sajnáld magad s ne elmélkedj a helyzeten. Angolul azt mondják "let the chips fall where they may", magyarul meg "lesz ami lesz", azt hiszem. Hagyd a fenébe a gondolkodást és cselekedj.

Race: Vegyük úgy, hogy nevetsz?
A Roma miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Különben tényleg nem tudom miért nézed, BL volt, az ne mondjam hányszor jobb program.