Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére

Nekem 4 éve egy 3310-esem van. Érezzem cikinek?
nike: nekem nem tetszik a szám, sem a skatepark benne.

-
nike_
addikt
Őstag lettem.

-
Bash
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Látom a szükség szó nem jutott el a tekervényekig.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tegyük fel van egy kereskedelemmel foglalkozó személy, aki betér egy áruházba árubeszerzés céljából, meglát egy leértékelt árut, és azon gondolkozik, hogy megéri-e megvennie. Ezt interneten két perc alatt ki lehet deríteni, a 6310-el maximum telefonos segítséget kérhet vagy marad a közönség. -
válasz
bolondember
üzenetére
mennyi hülye barom...
nekem eddig csak részeg csöveshez volt szerencsém, aki összeveszett az ellenőrrel.. de őt leszállították. -
válasz
bolondember
üzenetére
ha ez reggel volt, akkor miatta késett 20 percet a gyaktanárom
-
nike_
addikt
Most annyira megtetszett ez a szám.
Jó a zene, jó a csaj, jó a skatepark, (olyan mint Miskolcon a Factory) mi kell még?
Ja, az hogy itt is mindjárt nyit a skatepark. De miért nem fedett? 
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére

-
bolondember
MODERÁTOR
hát, nem semmi.
faszikám őrjöng egy sort a vilin (6), kötekedik, satöbbi. Vili megáll. Rendőrt hívtak, az utasok fele morgolódik, másik fele meg az "áldozatot" és a BKV-t szapulja.
Egyedül én ajánlottam fel, h maradok tanúskodni. Tudom fasz vagyok. De akkor is.ehhh...

-
-
Bash
őstag
Az már inkább a ló másik oldala, használhatósága erősen megkérdőjelezhető.
Ne érts félre, nem vagyok "telefonbuzi", az előző telefonom is két évig használtam, és most is csak azért van új, mert kvázi ingyen ajánlották.
Csak a kukacnak próbáltam a cseppnyi fejébe tuszkolni, hogy vannak olyan emberek és helyzetek, amikor egy 6310 just doesn't cut it.
MOD: nekem meg jó étvágyat a lasagna-hoz!

-
FehérHolló
veterán

-
-
-
nike_
addikt
Szevasztok.
Visszaolvassak?

-
grúziában vagyok

annyit mondhatok, hogy a szovjetunió él és élni fog
majd írok élménybeszámolót.
kedves feketebárányom.
ha e-mail-ezni akarok, akkor van laptopom, internetkávézó, meg ilyenek.
akinek élményt okoz egy 3x2 centis kijelzőn internetezni, annak meg gratulálok.ja, és az én 6310-esem még akkor is jó lesz, amikor neked már az ötödik szuper mindentudó megy tönkre/törik el, stb.
ez a telefon elpusztíthatatlan. -
-
tildy
nagyúr
-
válasz
Integra
üzenetére
én úgy vagyok vele, hogy pénzt nem vagyok hajlandó többet telefonért adni, majd ad a cégem, azt jóvan.
mondjuk így is kézzel lábbal tiltakozom, hogy nehogy újat kapjak a jó kis 6310-esem helyett...
5 éves, és még mindig egy-másfél hétig bírja az akksija. elmegyek nyaralni úgy, hogy eszembe se jut, hogy töltőt vigyek. telefonálni meg sms-t lehet rajta írni, mi kell még? a többi csak parasztvakítás. -
RexpecT
addikt
Letöltés ×3 feltöltés ×10 mint amire előfizettem
. -
RexpecT
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Lehet a szemedet kell forgatni pl ha balról jobbra az a hangerő fel, ha jobbról balra akkor meg hangerő le
.
Mod:
Mentem wowozni.Ha griffre ülök akkor majd visszanézek
. -
Pacák
senior tag
Én még mindig a 3310 -et nyúzom, amit 2002 áprilisában vettem.
Sajnos nem én vagyok a mobilaréna célközönsége.
Pedig szép mutáció, de valahogy nem vagyok képes körülrajongani egy telefont annyira, hogy éjt nappallá téve túrjam utána a netet. -
RexpecT
addikt
-
(Kolombusz)
veterán
Olyan nagyszabású tervekkel vettem én az N80-at, hogy milyen jó lesz, wifi, netezek majd orrba-szájba, ha nem vagyok otthon... Napersze... Egyedül akkor volt értelme, mikor Horvátországban tudtam használni.
3 megapixeles kamera? Hűű, mennyi fotót csinálok majd. Nappppersze...
MP3 lejátszó? (volt már az előző telefonjaimban is, de akkor még elnéztem a hibákat). Kényelmetlen, hogy mindig elő kell venni a zsebemből, ráadásul pont akkor merül le a telefon, mikor épp szükség lenne a telefonálásra.
Filmet is akartam nézni, de az egérmozitól hamar elment a kedvem.
A GPS-t utólag vettem, de csak totál ismeretlen helyen van értelme. Ott viszont nagyon jó.
Na, ezért döntöttem úgy, hogy kerítek mellé egy másik telefont, ami nem drága, nagyon szép és lehet vele telefonálni, meg SMS-t írni. A 8910-re esett a választásom. Titán-ház, talán a legszebb telefon, amit láttam és jól bírja az aksi.
-
RexpecT
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nem igazából éri meg új telót venni
.Majd én is jövőre veszek ha lejár a hűségem és akkor pápá k610i(pedig jó telefon).Most k800i volt a vodkánál 25k, annyit pedig nagyon megér.
Azt nem értem, hogy miért kell neked 2 telefon..... -
Racecam
nagyúr
Háj vitézek, vót valami, me nagyon nyomjátok a vakert.
Az a János, az annyira jópofa, mindég megcsurog a könnyem is, ha óvasom.
-
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Minek iylen drága telefon?

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
RexpecT
üzenetére
Gondolkoztam rajta, hogy eladom, de akkora az értékvesztése, hogy inkább kihagyom. GPS-el együtt összesen 110k-ban volt, most, ha 60-ért el tudnám adni, annak már örülhetnék. Annál pedig jóval nagyobb a használati értéke. Ráadásul még több mint 1 év világgari van rá.
Integra: nem tagadom, hogy jó részét a pénznek kaptam. Üzletelgetek én, meg írogattam ide-oda, de igazán pénzem az ünnepekből van. A fele megy mindig a bankba, a másik felét elköltöm. Ha dolgoztam érte, ha kaptam.
Bár mostanában inkább eurót veszek belőle.
-
Integra
titán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
tudsz te élni

én annak örülnék ha a régi 8110i telómba kapnék eredeti akksit...
annál úgyse lesz jobb telefon. 20e-nél meg többet nem adok telefonért jelenleg -
RexpecT
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jól mehet, ha N80 csak nyaraló telefon
. -
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
gyere sírj a vállamon

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
figyu, amgí nem mész nyaralni igazán elküldhetnéd azt az N80-at, addíg sem porosodik, oszt ha mész akkor szólsz én meg elküldöm

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Nem, az ilyen jellegű ügyeimet személyesen, vagy Interneten intézem.

Egyszerűen arról van szó, hogy az N80 megy a fiókba és helyette egy 8910 lesz a mindennapi társam. Az N80 marad nyaralós telefonnak, a wifi és a navigáció hasznos dolog külföldön.
Jancsihuszár: bejövésnek ezt nem mondanám, de nem panaszkodok, meg van mindenem. Kivéve egy dolgot, de nem kezdem megint a siránkozást.
-
Integra
titán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
csak nem lánytól vársz hívást?

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
bejött az élet neked hallod

-
(Kolombusz)
veterán
Mindjárt... Mindjáááárt.
Rég vártam már telefont ennyire, pedig az elmúlt másfél évben elég sok járt a kezeim között. -
tildy
nagyúr

-
RexpecT
addikt
Hy everybody!
-
Pacák
senior tag
Nem értitek a csíziót!

-
Verus
senior tag
Majd anyukám kigyógyít, tea, leves. Nem is kell oda más.

-
Pacák
senior tag
Minden gyógyulni vágyónak!

Páros izzadás rulez!

-
válasz
frame>24
üzenetére
ez nem melóban volt, mentem a bankba, oszt beparkoltam Isten lássa lelkem bal oldalon ajtónyitási távolságba ahogy Gyuri edzőm tanította, korrektül tényleg, még parkolójegyet is vettem
. erre jön valami barom oszt kiteszi a szélvédőmre, csak az a baj, hogy elnézte a házszámot szerintem, mert a jobb oldalamon egy suzuki olyan másfél méterre volt, a másik oldalán úgy szintén másfél méter legalább, tehát beállt frankón 2 helyre, nem Én hanem a másik, erre engem csesztetnek, ott kerestem a Huszárt de nem találtam, asszem megetettem volna vele a borítékját, persze csak akkor ha kisebb lett volna nálam

-
Verus
senior tag
Áááááá, én is elkaptam valami víruszt.

-
Ja legtutibb, megdícsértek ma a Skálaparkolóba itt Pécsen
jól esett az az igazság, jó tudni, hogy nem semmiért közlekedik szabályosan az ember

Új hozzászólás Aktív témák
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Samsung kuponkunyeráló
- Ingatlanos topic!
- Diablo IV
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- BestBuy ruhás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

beszéltél valamelyik exemmel?

.Majd én is jövőre veszek ha lejár a hűségem és akkor pápá k610i(pedig jó telefon).Most k800i volt a vodkánál 25k, annyit pedig nagyon megér.