Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazimír
őstag
Üdv!
A dédapámról készült fotókat szkennelem..
-
Kazimír
őstag
ez a mágnesvas..
-
Kazimír
őstag
Gyakorlatilag csak 3 akkord az egész, de néha a kevesebb a több, és a szöveg is magáért beszél... [link]
-
Kazimír
őstag
Pont az a cél, hogy nevelődjön a jószág.. A nyers erőszak, a brutális gyilkolás nem vezet sehova. Meg kell tanítani az állatot, hogy árt az egészségének, ha közel repül hozzám.. vagy akárcsak megpillantom valahol, és jobban tenné, ha a szabadban élne a többi állathoz hasonlóan. Ezért vannak ilyen figyelmeztető jellegű dá-dá ütéseim első körben. Ezidáig a módszer zérus eredményt hozott, és általában szükség van a nagyobb ütésre is, melyet testfelépítésük már nem visel el maradandó elhalálozás nélkül..
-
Kazimír
őstag
A molylepke nem egy tanulékony állat.. Tudtátok?
-
-
Kazimír
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Ha nem annyira jó, még mindig elég jó..

-
Kazimír
őstag
Akkor tarts 2 billentyűzetet: Egy "evőset" és egy normál használatra szántat
Elvileg minden billentyűzet szétcsavarozható, de minden evés után ezt eljátszani nem biztos, hogy a legegyszerűbb megoldás..főkukac: Hát nem bánom, akkor sajnálhatod egy picit, de utána többet nem

-
Kazimír
őstag
Pedig, ha felette eszed ezt is, akkor jó esélyed van rá

Egyébiránt szia!

főkukac: Én sem mondtam, hogy szakadjál meg a soknullás prémiumod miatt, inkább veled örülök, ha megkapod, hiszen nyílván megdolgoztál érte. Nekem ilyesmi nem jár, hát legalább a 40 órás munkahetet ne sajnáld tőlem..
-
Kazimír
őstag
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Egyébként ezzel ugye alapvetően a zárat és a kilincset akartad reklámozni, igaz? Valld be nyugodtan, nem szégyen az!
De akkor a márkáját is el kell árulnod..Bubu: 1 óra onnan?
Gyorsan összetrombitálom a hivatalos rekordkísérlethez szükséges embereket, közjegyzőket és a város határában a célszalagnál várunk, jó? 
-
Kazimír
őstag
6 tulajdoni lap helyett csak kettőről kell hiteles másolat. Éreztem én, hogy valaki itt csúnyán benézett valamit a térképen..

-
Kazimír
őstag
Ma reggel 6:45-től délután 3-ig kihúztam 4db F...ttivel.
-
Kazimír
őstag
Már megint összekevertek a főhuszárral..

Moderátor/házigazda hölgyek/urak!
Hol lehet aláírni az "azonnal új avatart Jánoskának!" petíciót?..
-
-
Kazimír
őstag
Mi folyik itt, kérem?
Azon kívül, hogy nálam 2006-os Cabernet sauvignon, Villányból..
-
Kazimír
őstag
válasz
tiv61us
üzenetére
A többi már gyerekjáték, úgy történhetett, ahogy bolondember is leírta. Valamelyik hülye felosztotta az év 365-ödét 24 egyforma részre, majd az így kapott egységet újabb 3600-ra. És, hogy pontosan követni tudja, gyártott hozzá egy szerkezetet, ami méri az - így hívta - "időt". Mivel a rendszernek voltak pontatlanságai, különösen a korai időmérő eszközök (ld. napóra, homokóra, stb.), ezért időről időre visszanyúltak az égitestek állásához és javítottak rajta. Én így képzelem..
-
Kazimír
őstag
válasz
tiv61us
üzenetére
Akkor jó étvágyat!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- de kell, én ebből élek..

de nem.