Hirdetés
- Magyarországon és Szlovákiában is debütált a Honor 600 Lite
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
na, ennek is vége szakadt, plusz 4 kiló hájban, plusz millió élmény agyban-szívben, életem első szögbe lépése és tetanusza, házikóm csodásan alakul, és még mindig rohadt meleg van.
a lányok szépek, az orkok parasztok, a kaja szenzációs, a magyar kézműves sörök sem romlanak nagyon, szép a főváros, csodás a Balaton, a jó levegő, a tücsökciripelés és a nyugodalmas szalonnasütés mindent megér.
majdcsak hazaköltözök egyszer...
EQMontinak köszönöm szépen az elszállásolást ismét, nomeg a nevetéseket, sárkányokat, és elnézést kérek hogy nem ettem többet a pizzából, de féltem visszajön... azt meg nem engedhetem meg magamnak, hiszen ki van fizetve...
ne legyetek negatívak, nem lesz tőle jobb semmi sem... az ország pedig igenis fejlődik, s nem érdekel hogy ki vagy mi miatt. utak, vasútvonalak, stb... haladás van. a nővérke mosolyogva adja az injekciót, és meg sem fordul a fejében hogy nem lát el, csak mert nem itt fizetem a tb-t.
a negatívumokat nem említem, mert nincs értelme. csak ne öregednénk ily' hatalmas tempóban...
pacsi mindegy, kinek!

Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magyarországon és Szlovákiában is debütált a Honor 600 Lite
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Dell 90W USB-C töltő
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest